Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Senatul a adoptat tacit obiectivele de investiţii pentru Autostrada Unirii


dabro.pdf
 Share

Recommended Posts

senat.jpg

 

Senatul a adoptat tacit propunerea legislativă privind aprobarea obiectivelor de investiţii „Autostrada Unirii Principatelor Române” – Ploieşti-Buzău-Focşani-Bacău-Paşcani-Siret şi „Autostrada Basarabia”, între Focşani şi Albiţa.

 

Nota de adoptare tacită a propunerii legislative, pentru care termenul de dezbatere şi vot s-a împlinit pe 29 mai, a fost citită în plen de preşedintele de şedinţă.

 

Potrivit iniţiatorului, „situaţia actuală a căilor majore de circulaţie rutieră a României este parţial soluţionată prin autostrada A1 Piteşti-Bucureşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A4 Ovidiu-Agigea, A6 Balint-Lugoj, A 11 – centura Arad, restul autostrăzilor fiind în diferite stadii de execuţie”.

 

„Prin proiectele actuale se va soluţiona legătura între Transilvania şi Muntenia. Restul regiunilor istorice ale României nu au asigurate în prezent proiecte pentru căi majore de circulaţie rutieră precum Moldova-Muntenia, Oltenia-Muntenia, Oltenia-Transilvania, dar mai ales legăturile cu Chişinău – Republica Moldova – Kiev prin Cernăuţi Ucraina”, se arată în expunerea de motive a proiectului de act normativ.

 

Sursa: lexcafe.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.