Jump to content

Tow Truck Company - Aplicaţii Tester / Tester Applications

Paul ToV
 Share

Recommended Posts

Nume: 321sergiu

Rank: 4

De ce dorești această funcție?: Doresc aceasta functie fiindca n am avut o niciodata si mi ar place sa fac asta chiar in factiunea mea preferata. As vrea aceasta functie si din faptul ca e a 2 a oara cand sunt in factiunea asta si nu am reusit sa dobandesc aceasta functie.

Alte precizari: zi/seara faina.

Edited by BodorogBurghiu

Nume: Kovac

Rank: 5

De ce dorești această funcție?: Pentru ca as vrea sa ma implic mai mult in aceasta factiune si sa am o activitate in plus atunci cand e nevoie de ajutor/suport, ma simt 

pregatit pentru aceasta functie.

Alte precizari: . Multumesc timpului acordat! 

Nume: George_VP

Rank: Manager (5)

De ce dorești această funcție?: Salut! Unul dintre motive este că am destulă experienta în cadrul facțiuni Tow Truck Company și dorința de a ajuta cât mai mult conducerea și de a avea încă un om de bază. 

Alte precizari: Te salut, numai bine. 

Nume: MissYou

De ce dorești această funcție?: Doresc aceasta functie, deoarece vreau sa ajut factiunea. Consider ca sunt destul de activ si am destula experienta.

Alte precizari: Te salut!

Posted (edited)

Nume: Ulthred

De ce dorești această funcție?: Doresc sa pot ajuta factiunea cu mai mult si consider ca functia de tester mi s-ar potrivi, avand in vedere ca am  o activitate destul de buna.

Alte precizari: -

Edited by adryan007

Posted (edited)

Nume: D.Luffy

De ce dorești această funcție?: Doresc această funcție pentru a incerca o aventură nuovo fiind prima data, deoarece ma consider unul dintre cei mai activi playeri din factiune si pentru a oferi un ajutor pentru a mentine facțiunea frumoasa si cu membri capabili pentru ia.

Alte precizari: Mulțumesc pentru timpul acordat, seara frumoasă.

Edited by D.Luffy

Nume: MAK616

De ce dorești această funcție?: Doresc funcția aceasta deoarece as vrea sa ma implic mai mult in Tow Truck Company iar rolul de tester este sansa perfecta. Am mai avut acest rol in trecut si mi-ar face mare placere sa il pot obtine din nou.

Alte precizari: O zi buna in continuare!

Nume: AzoT

De ce dorești această funcție?: Mi-as dori sa devin tester in aceasta factiune deoarece vreau sa ajut in sesiunile de recrutare.

Alte precizari: Multumesc!

Edited by AzoT ToV

Nume: rpg2_saNe

De ce dorești această funcție?: Vreau sa ma implic mai mult in cadrul factiunii, si totodata sa imi cresc activitatea prin intermediul acestei functii, prin noi lucruri de facut pe joc! 

Alte precizari: Ar fi o onoare!