Jump to content

Tow Truck Company - Aplicaţii Tester / Tester Applications


Paul ToV
 Share

Recommended Posts

  • Nume: Mos.Craciun
  • Rank: 4
  • De ce dorestti aceasta functie?: In primul rand pentru a ajuta factiunea TowTruck Company & pentru a putea vedea abilitatile celorlalti jucatori care au aplicat in TowTruck Company. Nu vreau sa fiu un testar rau dar nici asa sa trec cu vederea peste orice lucru. Vreau sa vad implicarea celorlalti jucatori de au aplicat in factiune, ca stiu regulamentul macar 70%.
  • Alte precizari: Multumesc DeiuS, pentru citirea acestei aplicatii. O zi minunata! 
Link to comment
Share on other sites

  • Nume: TheMax[Jr]
  • Rank: 4
  • De ce dorestti aceasta functie?: Imi place mult aceasta functie, si as putea spune ca imi este dor oarecum de ea, am fost tester r5 in LV Taxi in trecut si as vrea sa repet experientra cu ,,tester,,
  • Alte precizari: Multumesc. Si o sa fiu din ce in ce mai activ si pe contul din TTC, nu doar pe cel din SFPD. 
Link to comment
Share on other sites

  • Nume: [1947].JoK3R
  • Rank: 5
  • De ce dorestti aceasta functie?: Imi este dor sa testez noi membrii ai factiuni, este o responsabilitatea foarte mare aceasta functie, deoarece in tine sta viitorul factiuni.
  • Alte precizari: Multumesc. 
Link to comment
Share on other sites

Nume: SilviuM

Rank: 5

De ce dorești această funcție?: Am un program flexibil si pot sa fiu online in zile sau ore cand alti testeri nu sunt online. De asemenea am o experienta destul de mare in testarea jucatorilor, in special in TTC.

Alte precizari: Multumesc

Link to comment
Share on other sites

  • Nume: Jedai
  • Rank: 5
  • De ce dorestti aceasta functie?: Imi face mare placere sa fiu eu cel care testeaza jucatorii si de a decide daca au cunostiintele necesare pentru a intra in factiune. Am expereinta ca si tester deoarece am facut asta pentru o lunga perioada in LVPD si totodata am facut asta si in TTC odata sau de doua ori.
  • Alte precizari: Multumesc , o sa imi fac timp cat mai mult posibil sa fiu tester , o sa am programul relativ flexibil deoarece orarul facultatii imi permite asta.
Edited by Jedai
Link to comment
Share on other sites

  • Nume: .Mari99
  • Rank: 4
  • De ce dorestti aceasta functie?: Mi ar face multa placere sa fiu iar tester sa ajut factiunea in dezvoltarea ei si consider ca am destula experienta necesara deoarece: am fost de multe ori in Tow Truck Company si chiar am mai fost de foarte multe ori tester prin alte  factiuni, plus ca sunt foarte activ.
  • Alte precizari: Multumesc frumos pentru timp ul acordat aplicatiie mele ! 
Link to comment
Share on other sites

  • Nume:  GradZEW.eXe
  • Rank: 5
  • De ce dorestti aceasta functie?: Doresc aceasta functie deoarece vreau sa ma implic mai mult în facțiune cu orice pot ajuta și pentru ca am mai avut aceasta functie pe rpg2 înainte sa se facă fuziunea.Si consider ca ma descurc destul de bine în acesta facțiune deoarece pana la rank 5 nu am avut nicio sanctiune.
  • Alte precizari: Multumesc frumos pentru timp ul acordat aplicatiie mele ! 
Link to comment
Share on other sites

  • Nume: iNfusion
  • Rank: 4
  • De ce dorestti aceasta functie?: Imi place mult aceasta functie, am fost de multe ori tester si m-am descurcat, pot spune, extraordinar de bine. Sunt capabil sa inregistrez, sa fotografiez testele. 
  • Alte precizari: Multumesc.  O seara faina.
Link to comment
Share on other sites

Nume: Horia[ToV]
Rank: 4
De ce dorești această funcție?: Cred ca am destul de multa experienta din LS Taxi LVSI. Eram cel mai rau tester din cele 2 factiuni. Vreau sa am colegi care stiu sa lege 2 cuvinte si care vor sa faca treaba in factiune. Nu vreau sa intre doar ,, ca sa faca rank si aici " . Am si ceva timp liber si pentru teste si am zis sa incerc.
Alte precizari: Multumesc !

Link to comment
Share on other sites

@ iNfusion Acceptat pentru functia de tester, mult succes.

@ GradZEW Respins, activitate slaba + probleme de comportament.

@ Mr.Vasi Respins, nu ti-ai dat interesul in aplicatie sa-ti pui un nume corect la "Nume" + probleme de comportament.
 


Tow Truck Company inca recrutează noi testeri.

Edited by Kristi72
Link to comment
Share on other sites

Nume: Sanky.
Rank: 4
De ce dorești această funcție?: Deoarece mi-ar placea sa testez playerii acceptati si sa aduc un aport mai mare factiunii, decat cel de facut raport. Pe viitor vreau sa avansez cat mai mult si sa ajung in punctul de a zice liderul, "da, am facut o alegere buna dandu-i acestui jucator sansa de a intra in factiune.". Si desigur pentru a ajuta Tow Truck Company cu jucatorii noi acceptati. 
Alte precizari: Multumesc !

Link to comment
Share on other sites

Nume:BanDetector

Rank:5

De ce doresti aceasta functie:doresc functia de tester deoarece doresc sa vad cum se vor descurca viitori aplicanți ai acestei factiuni si deoarece vreau sa ajut aceasta factiune mult mai mult decat facerea raportului

Alte precizări: Va pupa michael 

Link to comment
Share on other sites

Nume: Ciaky

Rank: 4

De ce dorești această funcție?: Odata cu avansarea mea la rank-ul de Supervisor (4) mi-am dorit aceasta functie, deoarece doresc sa ajut aceasta factiune mai mult, sa fac parte din conducerea acesteia. Doresc sa sustin teste alaturi de noi candidatii pe care ii vom avea in cadrul factiunii si de a ii primi cu un calduros "Bine ai venit". Da recunosc, activitatea mea nu a fost una stralucita nici luna trecuta, dar pot spune ca acest lucru se v-a remedia.

Alte precizari: Multumesc!

Link to comment
Share on other sites

Nume: SKILLZU

Rank: 4

De ce dorești această funcție?: Doresc aceasta functie deoarece doresc sa ma implic activ in selectia noilor membrii ai acestei factiuni. Consider ca am o experienta anterioara destul de mare ca Tester si, zic eu, ma voi descurca foarte bine.

Alte precizari: Multumesc

 

Edited by DjSkillzu
Link to comment
Share on other sites

Nume: Francesco.9

Rank: 5

De ce doresti aceasta functie?: In primul rând doresc această funcție deoarece îmi doresc foarte mult sa ajut comunitatea Tow truck și sa dau teste cu candidații respectivi. In al doilea rând am o vechime destul de măricică în facțiune și doresc sa trăiesc și experiența de tester.

Alte precizari: Mulțumesc de atenție, zi frumoasa să aveți!

Link to comment
Share on other sites

Nume: Marius..

Rank: Manager (5)

De ce dorești această funcție?: Am decis sa aplic pentru aceasta functie, deoarece vreau sa-mi "extind" activitatea in ceea ce priveste factiunea. Consider, ca pana in acest moment, am dat dovata de seriozitate, implicare si o activitate buna. In trecut, am mai avut aceasta functie, in multe factiuni si consider ca acesta este un plus. Pe langa asta, consider ca am suficienta experienta, stiu cum sa abordez un test si cum sa ma comport cu (,) candidatii.

Alte precizari: Mulțumesc, succes tuturor!

Link to comment
Share on other sites

Nume: FabiP

Rank: Supervisor (4)

De ce dorești această funcție?: Imi doresc sa detin aceasta functie deoarece as dori sa contribui mai mult in aceasta factiune deoarece simt ca nu contribui destul doar ca fac raportul. Inca un motiv pentru care doresc aceasta funcite este ca am mai fost tester si in alta factiune, stiu cu ce se ocupa un tester si cum trebuie sa fie acesta in timpul testului.

Alte precizari: Multumesc pentru atentia acordata!

Edited by Fabionskovic123
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.