Jump to content

Vă reamintim: declaraţia unică poate fi depusă şi la ghişeu!


dabro.pdf
 Share

Recommended Posts

Anaf-control.jpg

 

Modalitatea de depunere a declarației unice a fost schimbată oficial. Prin această ordonanță, românii au posibilitatea de a depune declarația și la ghișeu. Depunerea acestui document a fost amânat până pe 31 iulie 2019 din cauza problemelor pe care le-au întâmpinat foarte multe persoane.

 

„Declarația se poate depune în format hârtie la ghișeele unităților fiscale, prin poștă sau prin mijloace electronice de transmitere la distanță”, a precizat ANAF în aceste zile.

 

Modificarea recentă a Codului fiscal în sensul eliminării obligației de a depune declarația unică numai online a devenit aplicabilă în practică. Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a confirmat miercuri, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri cu contribuabilii, că depunerea declarației se poate face acum și în format fizic, la ghișeu.

 

În sesiunea de asistență online organizată de ANAF pe pagina proprie de Facebook, un contribuabil a dorit să afle dacă depunerea declarației unice la ghișeele Fiscului e posibilă la acest moment. Răspunsul ANAF a fost afirmativ: declarația unică se poate depune acum la ghișeele Fiscului, așa cum s-a făcut și anul trecut.

 

Sursa: lexcafe.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.