Jump to content

Codul PIN.


Armaniiy

Recommended Posts

Salut, eu din greseala am pus o adresa de email care nu exista si acum nu imi mai stiu pin-ul de la cont, iar cand vreau sa il recuperez imi spune ca a trimis un cod pe aceasta adresa pe care am pus-o eu, dar acea adresa nu exista, si acum as vrea sa imi pun adresa de la cont pe adresa mea de gmail la cont sa imi recuperez pin-ul. Contul meu se numeste: dENISCOMAN095, va rog ajutati-ma, multumesc.

Link to comment
Share on other sites

Poti sa-ti schimbi email-ul daca iti stii parola. Intra pe website logheaza-te -> My account -> Security -> Apasa pe change. 

 

EDIT: Deschide un ticket pe forum si vorbeste cu kelton. https://forum.b-zone.ro/support/

Link to comment
Share on other sites

A confirmation email was sent to deniscoman@gmail.com. 
Please check your SPAM folder also.

 

 

Intelegi ce vreau sa spun mi a trimis o confirmatie pe adresa asta de email care nu exista si de asta cer sa mi se schimbe adresa de email

Link to comment
Share on other sites

@Armaniiy Salut! Dacă nu ai acces la adresa de email a contului și nu știi nici pin-ul trebuie să deschizi o cerere de recuperare a contului pe website. Accesează website-ul serverului pe care joci (https://b-zone.ro/), Login, Lost your account și completează tot ce ți se cere iar data viitoare când îți creezi conturi nu mai pune email-uri la întâmplare și folosește-ți un email principal pentru a-ți administra conturile.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.