Jump to content

Psihoanatomia [#2 - Introducere]


Andrada
 Share

Recommended Posts

Bine v-am regasit, dragi bizonari, cum imi place sa va spun. Revenind la mica introducere de tura trecuta, in care v-am dat un mic exemplu, cam cu ce se lucreaza sa zic asa, plus niste detalii legate de abdomenul inferior, vom continua cu antebratele si celelalte detalii care fac parte din introducere.

 

ANTEBRATELE

Acestea sunt sediul rezistentei persoanelor la frustrare, totodata are legatura cu superstitia.

 

Superstitia este chemata adesea in ajutor pentru a scapa de frustrari, dar nu putem rezista frustrarii fara o doza zilnica de ratiune, corect? Antebratul drept (la dreptaci) este dupa cum am precizat mai sus, sediul lor al rezistenteti la frustrare. Antebratul stang este cel al superstitiei.

 

BARBA

 

- este echivalentul repunerii in discutie.

Ce inseamna asta? A pune din nou lucrurile in discutie inseamna a trasa o granita intre trecut si viitor.

Repunerea in discutie este perceputa de obicei ca o ruptura, asociata cu sentimentul de esec mai degraba decat cu un demers responsabil. Sa fie oare acesta motivul pentru care barbia trebuie adapostita sub o masa de par care acopera chipul (sau imaginea de sine)? Iar femeile? Ele se tund periuta sau foarte scurt, mai ales daca au avut parul foarte lung.

 

BARBIA

 

O viata fara provocari este o viata... castrata mai pe romaneste.

Ne putem imagina un upercut care sa aiba alta tinta decat barbia? Nu! Un individ care isi tine barbia ridicata, adreseaza lumii provocarea de a o distruge. Prin urmare,  ea inseamna ''provocare''.

 

BICEPSII

 

Sunt un instinct de supravietuire si dinamism. Totul merge in felul urmator, entuziasmul, este carburantul dinamismului, iar dinamismul, cel al instinctului de supravietuire. Dinamismul este pozitionat la dreapta, iar instinctul de supravietuire se refugiaza la stanga. Bicepsii au fost mereu.. sinonimi cu forta masculina, de aici provenind identificarea lor cu instinctul de supravietuire si cu dinamismul actiunilor.

 

BOLTA PICIORULUI

 

-sediu al senzualitatii

Poate unora li se pare ciudat, but that's the truth. Sanctuarul fetisistilor este foarte departe de accesoriile anaotmice clasice din N fantasme. Totusi, o cambrura frumoasa micsoreaza laba piciorului pe care chinezii o prefera mica si delicata, ca a Cenusaresei. Povestea aceasta le-a dat mult de furca doamnelor cochete din secolul al XX-lea. Fara sa mai punem la socoteala si varicele pe care trebuie sa le indure pulpa, pentru ca laba piciorului sa ramana frumoasa si.. senzuala.

 

BOLTELE PLANTARE 

 

Realitatea e chiar sub picioarele noastre, iar seninatatea nu este decat o problema de miros (urat :)) ). Bolta plantara dreapta corespunde unui realism pur. Bolta plantara stanga este sediul simbolic al seninatatii. Deci si mai pe scurt, aceste bolte corespund realismului si seninatatii.

 

Hai sa spunem ca pana acum 30% este scris, referindu-ma la notiunile ''de baza''. V-as sugera sa va folositi imaginatia la unele lucruri pe care nu le intelegeti, fraze samd, ajuta. Pana data viitoare, #stayclose, revin.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.