Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Juan Mata, cuvinte mari după ce a semnat prelungirea contractului cu Manchester United.


cedrykk
 Share

Recommended Posts

Juan Mata nu pleacă de la Manchester United. Gruparea de pe Old Trafford a anunţat că mijlocaşul în vârstă de 31 de ani a semnat un nou contract de doi ani, cu opţiunea de prelungire pentru încă un an. Înţelegerea dintre jucătorul spaniol şi United expira pe 30 iunie 2019.

"Am fost la Manchester United timp de cinci ani şi sunt mândru să spun că Old Trafford este casa mea", a spus Juan Mata, potrivit BBC, care a ajuns la Manchester în anul 2014, când a plecat de la Chelsea contra sumei de 41.6 milioane de euro. Fotbalistul iberic a marcat 45 de goluri în 218 apariţii în tricoul lui United.

"Sunt foarte fericit că o să fac parte din acest grup", a adăugat Mata, care a spus că actualul antrenor al echipei, Ole Gunnar Solskjaer, are o viziune "cu adevărat interesantă" pentru club, care a postat şi un mesaj pe contul său de socializare:

"Pentru că trecem prin momente dificile, este un lucru mare pentru mine că am prelungit contractul cu Manchester United. Este de asemenea important pentru mine să spun tare şi răspicat că sentimentul pe care îl am că sunt jucătorul lui Manchester United este unul extrem de special. Unic. Sunt foarte mândru şi încântat că am semnat prelungirea contractului şi voi continua să fac tot ce pot pentru a readuce clubul pe locul pe care-l merită".

La rândul său, nici Solskjaer nu a rămas indiferent în ceea ce îl priveşte pe mijlocaşul spaniol: "Juan este unul dintre cei mai inteligenţi jucători cu care am lucrat".

În tricoul lui United, Juan Mata a obţinut patru trofee: Cupei Angliei în 2016, Cupa Ligii Angliei în 2017, Supercupa Angliei în 2017 şi Europa League în 2016-2017.

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.