Jump to content

AC Milan i-a găsit înlocuitor lui Gennaro Gattuso. El este noul antrenor al clubului rossonero


cedrykk
 Share

Recommended Posts

Marco Giampaolo este noul antrenor al clubului AC Milan. Tehnicianul în vârstă de 51 de ani a semnat un contract pe doi ani cu opţiune de prelungire pentru încă un an şi va câştiga două milioane de euro pe sezon.

Formaţia rossonera l-a anunţat oficial în urma unui comunicat:

"AC Milan anunţă că, începând cu 1 iulie 2019, Marco Giampaolo va conduce de pe banca tehnică prima echipă. Va avea un contract până la 30 iunie 2021, cu opţiune de prelungire până la 31 iunie 2022".

 

Gazzetta dello Sport notează că Giampaolo se va alătura lui Paolo Maldini, directorul tehnic al rossonerilor şi a lui Zvonimir Boban, directorul financiar, pentru a discuta despre perioada de transferuri. Oficialii clubului AC Milan au perfectat deja o mutare, a mijlocaşului din Bosnia Rade Krunic, care a venit de la Empoli contra sumei de opt milioane de euro.

Alături de Marco Giampaolo va veni Frederic Massara, care va fi director sportiv.

Ultima echipă pe care a antrenat-o tehnicianul elveţian este Sampdoria, pe banca căreia a stat în ultimele două sezoane. Giampaolo a mai pregătit echipele: Empoli, Cremonese, Brescia, Cesena, Catania, Siena, Cagliari şi Ascoli.

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.