Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Cele trei motive care l-au determinat pe Nasser Al-Khelaifi să renunţe la brazilianul Neymar


cedrykk
 Share

Recommended Posts

Neymar nu mai este dorit la PSG, deşi în urmă cu doi ani, campioana Franţei a făcut tot posibilult pentru a-l aduce pe brazilian la gruparea din Paris. Fostul jucător al Barcelonei a devenit în vara anului 2017 cel mai scump fotbalist din istorie, 222 de milioane de euro a costat mutarea.

Transferul la PSG nu a fost unul avantajos nici pentru club, dar nici pentru Neymar, care nu a avut cele mai bune evoluţii, nu a câştigat nici Liga Campionilor şi nici Balonul de Aur. În plus, brazilianul s-a accidentat în repetate rânduri şi a stat departe de gazon.

La doi ani de la marele transfer, presa internaţională anunţă că gruparea din Paris vrea să-l vândă pe Neymar, iar motivele sunt trei la număr: prea multe accidentări, certuri şi prea multe petreceri.

Accidentări - potrivit celor de la L'Equipe, în sezonul 2018-2019 Neymar nu a jucat 26 de meciuri din cauza problemelor fizice

Certuri - tot presa din Franţa scrie că între Mbappe şi Neymar s-a produs o ruptură, iar finanţatorul clubului Al-Khelaifi a precizat că este exclus să îl lase să plece pe campionul mondial, ceea ce înseamnă că dacă ar fi cazul unei alegeri între brazilian şi francez, şefii de la PSG nu vor sta pe gânduri.

Prea multe petreceri - ultimul motiv se explică şi cu o declaraţie oferită de Nasser Al Khelaifi: "Nu va mai fi tolerat comportamentul de vedetă". Jurnaliştii francezi scriu că viaţa privată a lui Neymar în momentul când acesta este accidentat: multe petreceri şi foarte activ pe site-urile de socializare nu sunt pe placul conducerii din Paris, care pare că îl văd pe brazilian ca pe un jucător neprofesionist.

În cele două sezoane la PSG, Neymar a evoluat în 58 de partide în toate competiţiile, a marcat 51 de goluri şi a oferit 51 de pase de gol.

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.