Jump to content

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Sign in to follow this  
Styleeer

LV School Instructors - Regulamentul Intern | Internal Rules

Recommended Posts

 

6p9eeRV.png

 

 

Chatul facţiunii (/f) şi totodata chatul comun [/sx]

  

Nu aveţi voie să faceţi spam sau să folosiţi caps-lock. Cine încalcă regula va primi AV si la a doua abatere Faction Warn.

Nu întrebaţi de rank-up sau să bateţi apropouri(game sau forum). Cine încalcă regula va primi Faction Warn.

Nu aveţi voie să daţi /tog la chatul facţiunii, pedeapsă: Faction Warn. Excepţie făcând membrii rank 4+ care dau test log.

Limbaj vulgar pe [/sx] - demitere (Dacă nu aveţi minim 2 săptămâni în facţiune primiţi Faction Punish 60/60).

Afaceri pe [/sx] - Faction Warn.

Cearta pe [/sx] - Faction Warn sau demitere (în functie de caz).

Să nu se vorbească de licenţe pe [/sx] - Faction Warn.

Vă este permis să utilizaţi chatul [/sx] într-o manieră deschisă, gen chat [/f] doar între orele 20:00-08:00. (nerespectarea intervalului duce la Avertisment Verbal prima abatere, Faction Warn a doua abatere.)

 

Skinurile

 

Skinurile trebuie respectate şi purtate conform rank-ului deţinut. Cine poartă skin de rank mai mare primeşte AV. Atenție, cei cu rank mai mare au voie să poarte skinuri de rank mai mic.

Orice membru poate purta un skin ce corespunde rank-ului deţinut de acesta sau alt skin ce corespunde unui rank mai mic decât cel deţinut.

Veţi purta skinurile în funcţie de imaginea de mai jos.

 

uJY1zvF.png&key=0820a17ee661bb45ecbcaa20

 

Licenţele

 

Nu aveţi voie să daţi licenţe fără testele corespunzătoare (excepţie făcând la jucătorii de level mai mare de 50)! Cine încalcă această regulă va fi demis (Dacă nu aveţi minim 2 săptămâni în facţiune primiţi Faction Punish 60/60).

Comanda /startlesson îi permite jucătorului să conducă un vehicul fără ca acesta să deţină licenţa Driving, iar această comandă se va folosi numai la testele pentru licențe doar daca deţine licenta Driving(necesită dovadă la /requestlicenses că avea Driving License). Cei care lasă jucătorii să conducă vehiculele facţiunii fără a da licenţe cu acestea vor fi demişi cu 3/3 Faction Warn (Faction Punish 60/60 în cazul în care nu aveţi 2 săptămâni în facţiune).

Este strict interzis să oferiţi licenţe cuiva fără testele complete (sau să oferiţi licenţe cu teste date incorect) sau fără bani, sau pentru o sumă mai mare sau mai mică, indiferent de oferte sau persoane. În caz că veţi fi prins, riscaţi Faction Warn sau demitere (în cazul în care vă aflati în primele două săptămâni, demitere cu 60/60 Faction Punish).

Este strict interzis ca fiind membru Las Venturas School Instructors, să ceri /startlesson unui coleg. Se pedepsesc ambii membri (cel care a dat şi cel care a primit). Dacă încălcaţi această regulă veţi primi Faction Warn.

Când luaţi o persoană pentru testare, sunteţi obligaţi să anunţaţi pe /f playerul cu care daţi test, ID-ul său şi licenţa pentru care îl testaţi (regula aceasta trebuie respectată de fiecare membru de la rank 1 la rank 4). Nerespectarea acestei reguli duce sancţionarea cu Faction Warn.

Licenţele se reînnoiesc doar dacă clientul are sub 50 de ore la ele.

În cazul în care vreți sa ieşiti din factiune, NU aveți voie să folosiți comanda /givelicense cu scopul de a avea 300 de ore la fiecare licență. În cazul în care aveți nevoie de licențe, le primiți de la un rank 4+ din facţiune. Cei de rank 4+ pot să-şi dea singuri licenţe. În caz contrar cel care şi-a dat /givelicense neavând rank 4+ primește Faction Punish 60/60 indiferent de vechimea în facțiune.

Nu aveţi voie să folosiţi comanda /repair în timpul testelor, mai ales în timpul testelor pentru licenţele flying şi sailing. Pedeapsă: Faction Warn.

Nu aveţi voie să daţi 2 sau mai multe teste în acelaşi timp. Pedeapsă: Faction Warn.

Doar cei de rank 2+ le pot acorda licente celor de level 50+. În cazul în care un rank 1 (Trainee) acordă licenţele unui level 50+ acesta va fi pedepsit cu Faction Warn.

Membrilor Las Venturas School Instructors le este interzis sub orice formă să le ofere bani clienţilor pentru a susţine testele cu ei. Dacă playerul respectiv nu are suficienţi bani la el, acesta va fi dus la cea mai apropiată bancă/ATM pentru a scoate suma necesară. Dacă respectivul nu are bani în banca, atunci acesta va fi declarat picat. Pedeapsa: Faction Warn.

 

Clienţii

 

Atunci când luaţi un client pentru licenţe sunteţi OBLIGAŢI să anunţaţi în felul următor: Nume,ID:(xx) la mine pentru x license/ x,y licenses sau toate licenţele. Cine nu respectă regula va primi Faction Warn.

Exemplu:

Styler, ID:(xx) la mine pentru Weapon License.

Styler, ID:(xx) la mine pentru toate licenţele.

Styler, ID:(xx) la mine pentru Weapon, Sailing Licenses.

Styler, ID:(xx) amână testul pentru Weapon License - motiv 

Styler, ID:(xx) amână testul pentru toate licenţele - motiv.

Atunci când aţi terminat un test pentru o licenţă, sunteţi OBLIGAŢI să anunţaţi în felul următor: Nume, ID:(xx) a trecut testul pentru x license. ATENŢIE!. Se anunţă PE RÂND FIECARE LICENŢĂ. Cine nu respecta regula va primi Faction Warn.

Exemplu:

Styler, ID:(69) a trecut testul pentru Weapon License 

Cu cei de level 50+ procedaţi in acest fel: tastați /requestlicenses, îi întrebaţi ce licenţe vor, apoi anunţaţi că este la voi [ex: Styler (ID) la mine pentru toate licentele/X,Y license (level 50+)]. După ce aţi anunţat ce licenţe doreşte acesta, îi le puteţi acorda direct, fără a mai anunţa ceva pe [/f]. Dacă nu respectaţi acestea primiţi Faction Warn.

Nu stresaţi clienţii. Dacă greşeşte le explicaţi unde au greşit. Nu vă "vărsaţi" nervii pe ei. Cine nu respectă regula va primi Faction Warn.

În cazul în care aţi luat un client şi nu mai puteţi să daţi test cu el, ÎL DAŢI ALTUI COLEG, nu daţi /q sau îi spuneţi că trebuie să plecaţi. Cine nu respectă regula va primi Faction Warn.

Dacă clientul vostru trece/pică testul asiguraţi-vă că aveţi dovezi că a trecut/picat testul, altfel vă treziţi cu Faction Warn.

Este INTERZIS să furaţi clienţi. Ex: X anunţă pe /f că dă licenţe cu id 4, iar Y îl sună imediat sau îi dă sms lui id 4, Y va primi un Faction Warn. Aici voi sancţiona DOAR cu dovezi clare.

Anunţaţi licenţele cu numele lor COMPLET şi CORECT: Fishing, Sailing, Flying, Weapon, Materials. NU prescurtaţi, NU le puneţi în română. Cine nu respectă regulă va primi Faction Warn.

Nu aveţi voie să vorbiţi la telefon în timpul testelor pentru licenţe. Puteţi vorbi prin mesaje. Pedeapsă: AV, daca se continuă primițFaction Warn.

Instructorii de Rank 2+ care refuza sa acorde licente + sa sustina testele cu jucatorii sub nivel 50 (spunandu-le pe sms ca nu vor sau prin alte metode, etc) vor fi sanctionati cu Faction Warn.

La începerea testului pentru licenţele Flying şi Sailing trebuie să anunţaţi în următorul fel(Sub level 50):
Flying
Styler, ID: (xx) începe testul pentru Flying License - [ x HP].
Styler, ID: (xx) a trecut / a picat testul pentru Flying License - [ x HP].
Sailing
Styler, ID: (xx) începe testul pentru Sailing License - [ x HP].
Styler, ID: (xx) a trecut / a picat testul pentru Sailing License - [ x HP].

 

Şedinţe

 

Şedinţele se ţin atunci când liderul are ceva de spus.

Membrii care intarzie la ședință sau la o activitate obligatorie vor fi sancționați în modul următor: 

Întârziere de 10 minute SAU mai puțin - nimic

Întârziere de 10-20 de minute - Avertisment Verbal

Întârziere de 20-30 minute - Avertisment Verbal + amendă 50.000$

Întârziere de 30+ minute - Faction Warn

În timpul şedinţei doar liderul/subliderul vorbesc. Dacă aveţi o întrebare/completare la subiectul discutat în acel moment, ridicaţi mâna (/wave). Restul întrebărilor le adresaţi la sfârşitul şedinţei! (Pedeapsă: Avertisment Verbal sau Faction Warn).

Nu aveţi voie să vorbiţi neîntrebaţi. (Pedeapsă: Avertisment Verbal sau Faction Warn).

Nu staţi AFK în timpul şedinţei. (Pedeapsă: Faction Warn).

Dacă nu puteţi să veniţi la şedinţă faceţi cerere de învoire. Cine lipseşte neanunţat primeşte Faction Warn.

Membrii ce au beneficiat de o inactivitate prin intermediul căreia au fost învoiţi şi la activităţile OBLIGATORII, li se vor contoriza ca învoire pe acea luna.
Ex: Inactivitate 2 săptămâni -> învoit la 2 activităţi din 4 | În acea lună membrul respectiv mai are 0 învoiri.

Aveţi voie la maxim 2 învoiri pe lună.

Sedinţele se ţin în HQ.

 

Evenimente

 

Puteți merge la orice eveniment fără a avea nevoie de acord indiferent de tipul acestuia (violent/non-violent).

 

Vehiculele de la HQ

 

Merit-ul/Sultan-ul se poate folosi atunci când aveţi de dat licenţe cu cineva sau ca mijloc de transport până la altă maşină. Trebuie să le respawnati şi aveţi grijă de ele. Cine se plimbă cu el în scopuri personale primeşte Faction Warn.

Un instructor are obligaţia de a anunţa pe /f atunci când ia o maşină de la HQ. Cine nu anunţă când ia maşină primeşte AV (excepţie făcând rank 5+).

Un instructor are obligaţia de a respawna Merit-ul/Sultan-ul după ce şi-a termintat treaba cu el apoi să anunţe pe /f în felul următor "Merit/Sultan RR". Cine nu respawnează maşina şi nu anunţă primeşte Faction Warn. (excepţie făcând rank 5+).

Avioanele, elicopterul şi bărcile se folosesc doar pentru testele de Flying/Sailing. Cine se plimbă cu ele în scopuri personale primeşte Faction Warn.

Membrii ce dispun de maşini personale sunt rugaţi (nu e obligatoriu) să circule, ba chiar să încerce să vândă licenţe cu masiniile lor personale, deoarece facţiunea nu dispune de prea multe maşini pentru toţi membrii.

Atunci când luaţi o maşină, spuneţi şi MOTIVUL. Ex: Merit/Sultan la mine pentru a căuta clienţi. Cine nu respecta regula va primi Faction Warn.

Este permisă vopsirea maşinilor doar în: roşu, albastru şi alb. Cine vopseşte în alte culori va primi Faction Warn.

Sunt strict interzise NoS/Hidraulice pe maşinile facţiunii. (Pedeapsă: Faction Warn).

 

Vehiculele celorlalte factiuni de tip S.I.

 

Cei de rank 1-3 vor avea nevoia de permisiunea unui rank 4+ pe orașul respectiv (Model: /sx LSSI/LVSI/SFSI pot lua Maverick/Speeder?)

Cei de rank 4-5 pot lua celelalte mașini ale factiunii fără să ceară permisiunea (Model: /sx Maverick/Speeder LS/LV/SF la mine)

Cei de rank 6+ nu trebuie să mai anunțe.

Dacă nu este niciun rank 4+ online pe orașul respectiv, cel mai mare rank online (rank 1-3) vă poate da permisiunea de a lua vehicul.

NOTĂ: Puteți folosi celelate vehicule ale celorlalte facțiuni de tip School Instructors doar pentru testele de licență.

Oricine încalcă această regulă va fi sancționat cu Faction Warn.

 

 

Rob

 

Membrii Las Venturas School Instructors au voie rob oricând doresc ei.

 

Candidații (rank 0)

 

Candidații nu au voie să folosească vehiculele facțiunii

Candidații nu au voie să folosească chat-ul comun al instructorilor (/sx).

Candidații nu au voie să vândă licențe.

Candidații nu au voie să accepte needlicense-ul unui jucător.

Candidații sunt obligați să asculte de cei un rank superior si să evite orice certuri cu membrii facțiunii.

Candidații prinși că încalcă orice regulă vor fi sancționati prin picarea testelor.

 

Alte reguli

 

Un membru de facțiune care are de finalizat un raport de activitate cu X puncte, nu reușește să acumuleze toate punctele necesare:

Jucătorul va intra la raportul de săptămâna viitoare în modul de recuperare. Acest lucru înseamnă că nu va fi sancționat momentan, însă pentru a scăpa de sancțiune, la raportul de activitate de pe săptămâna următoare va trebui să recupereze mai întai punctele neacumulate pentru raportul vechi (cele rămase), iar abia apoi va putea să acumuleze puncte în vederea finalizării raportului de activitate curent.

Dacă jucătorul are un raport de activitate restant (nefinalizat), iar la următorul raport de activitate fie nu reușește să-l recupereze pe cel trecut, fie nu reușește să-l completeze pe cel curent, atunci jucătorul va fi sancționat automat în felul următor:

**Dacă are Rank 2: Jucătorul va fi demis din facțiune cu 10/60 FPunish.

**Dacă are Rank 3 sau mai mare: Jucătorul va primi Rank Down.

**Dacă jucătorul are Rank 1, nu poate beneficia de modul de recuperare menţionat mai sus, deci nefinalizarea unui singur raport de activitate va duce la demiterea acestuia din facțiune cu 60/60 FPunish.

Minimul de puncte necesare în funcţie de rank:

**Rank 1 - 14 licenţe

**Rank 2 - 20 licenţe

**Rank 3 - 24 licenţe

**Rank 4 - 20 licenţe

**Rank 5 - 14 licenţe

Cererile de inactivitate vor fi in legătură cu raportul de activitate, astfel jucătorul va fi învoit pentru efectuarea raportului pe săptămâna în care are cererea de inactivitate acceptată. Un membru de facţiune va putea să creeze o inactivitate doar pe săptămânile ce urmează(NU PE SĂPTĂMÂNA ÎN CURS) şi doar dacă nu are deja o cerere acceptată pentru săptămâna care va urma astfel:

**Rank 0/1: Nu vor putea deschide cereri de inactivitate;

**Rank 2: Vor putea crea o inactivitate doar pentru săptămâna ce urmează;

**Rank 3+: Vor putea crea o inactivitate pentru săptămâna ce urmează sau pentru următoarele două saptamani ce urmeaza;

Las Venturas School Instructors nu mai este protejată de nici un gang.

Las Venturas School Instructors are parteneriat cu Las Venturas Taxi.

Membrii de rank 5+ sunt obligaţi sa anunte că dau [/fvr] cu aproximativ 5-10 secunde inainte (Sancţiune: AV, dacă se continuă Faction Warn).

Nu aveţi voie să folosiţi [/cancel needlicense] fără a avea un motiv întemeiat care necesită dovezi. Pedeapsă: Faction Warn.

Membrii de rank 1 nu au voie să accepte [/needlicense] pentru jucătorii cu nivel 50+ (Sancţiune: Avertisment Verbal la prima abatere, Faction Warn dacă continuă).

Jucatorilor de factiuni nu li se permite detinerea a mai multor conturi simultan in aceeasi factiune. In cazul in care impartiti contul cu alti membrii din factiune urmeaza sa fiti demisi in urma mai multor loguri comune.

In cazul in care jucatorii impartasesc acelasi ip, dar nu sunt aceeasi persoana (ex: 2 frati, un cuplu) trebuie sa faceti un ticket ca sa primiti permisiunea de la un admin 4+ care o sa fie martor in joc ca nu va apartin cele 2 conturi la aceeasi persoana.

Edited by ToVarasul Adyy
actualizare

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

6p9eeRV.png&key=62950ac8d1d5ff1f4840396e

 

 

 

 

Faction chat [/f] and common instructor chat [/sx]

 

 

You are not allowed to spam or use caps-lock. (Punishment: AV first time and if it continues Faction Warn)
Don't ask about rank-up or suggest the leader about rank-up(game or forum). (Punishment
Faction Warn)
You are not allowed to tog the faction's chat. (Punishment:
Faction Warn. Exception rank 4+ when in test-log)
Swearing on [/sx] -
uninvite (If you do not have atleast 2 weeks in the faction you will get Faction Punish 60/60)
Businesses on [/sx] -
Faction Warn

Fightning on [/sx] - Faction Warn or uninvite (depending on the case).
Don't talk about licenses on [/sx] -
Faction Warn.
You are allowed to use the [/sx] chat in an open manner such as [/f] only between 20:00-08:00. Who breaks the rule will get an
AV first time and if it continues Faction Warn.


Skins

 

Skins should be respected and worn according to the rank you have. Who wears a skin for a higher rank that you haven't achieved will get an AV and if it continues Faction Warn. Higher rank members can use lower rank skins. 
You will use the skins according to the image bellow:


 

uJY1zvF.png&key=0820a17ee661bb45ecbcaa20

 

Licenses

 

It’s forbidden to give licenses without tests (exception for level 50+ players) Who breaks the rule gets uninvite (If you do not have 2 weeks in the faction you will get Faction Punish 60/60).
The command /startlesson allows the player to drive any vehicle without the driving license. This command can be used just for tests and only if he has the Driving license(requires proof to /requestlicenses that it has the Driving license). It’s forbidden to let the players to use faction vehicles without giving license. Who breaks the rule will be kicked with
3/3 Faction Warn. (Faction Punish 60/60 if you do not have 2 weeks in faction.
It’s forbidden to offer licenses to someone without the complete tests (or incorrect tests) or without money or for a bigger / lower price. If you break the rule you risk
Faction Warn or uninvite (if they do not have 2 weeks in School Instructors they will get 60/60 Faction Punish).
Its forbidden if you are a
LV School Instructors member to ask another instructor to give you /startlesson. Both members(he one who gave and the one who received it) will be punished with Faction Warn.
When you get a customer you have to announce on /f the one you are testing and for what license. (this rule has to be respected by rank1-rank4 members. If you break this rule you will get
Faction Warn.
The renewal of the licenses will be made only if the customer has bellow 50h left.
If you want to leave the faction, do not use /givelicense just to have 300h on your licenses. If you want licenses, you will get it from a rank 4+ member from faction. Rank 4+ members can renew their licenses. Otherwise, the one who gave /givelicense and he don't have rank 4+ will get
60/60 Faction Punish regardless the time spent in faction.
It’s forbidden to use /repair in the middle of a test like Flying / Sailing license. Punishment:
Faction Warn.
It’s forbidden to do 2 ore more tests in the same time. Punishment:
Faction Warn.
Only rank 2+ are allowed to sell licenses to level 50+ players. Who breaks the rule gets
Faction Warn.
It's absolutely forbidden for the members of
LV School Instructors to pay clients to take the licenses tests with them. If the client doesn’t have enough money to pay, the instructor has the right to take him/her to an ATM or to the Bank in order to withdraw the necessary sum. If the client doesn't have money in the bank, the instructor must announce that he failed the test. Punishment: Faction Warn.


 

Clients

 

When you take a client for testing you are OBLIGATED to announce like this: Name, ID: (xx) at me for X License/ X, Y licenses/ all licenses. Example: 
Styler, ID: (xx) at me for Weapon License.
Styler, ID: (xx) at me for all licenses.
Styler, ID: (xx) at me for Weapon, Sailing Licenses.
Styler, ID: (xx) postpones the test for Weapon License - reason.
Styler, ID: (xx) postpones the tests for all licenses - reason.
When you finished a test for a license, you must announce like this: Name, ID: (xx) passed/failed the test for x License. Be careful, every license has to be announced one at a time. Who breaks the rule gets
Faction Warn.
With level 50+ you will proceed like this: use /requestlicenses, ask what licenses they want, then announce that he is with you[ex: Styler, ID: (xx) at me for all licenses/X, Y licenses (level 50+)]. After you announced what licenses the client wants, you can give them directly without announcing anything else on [/f]. Who breaks those rules will get
Faction Warn.
If your client passes/fails the test make sure you have proofs that he passed/failed, otherwise you might find yourself with
Faction Warn.
It's forbidden to steal clients. Ex: X announces on [/f] that he's testing ID 4 for licenses and Y calls or texts ID, Y will get
Faction Warn. I'll only punish with clear proofs.
Announce licenses with their full and correct name: Fishing, Sailing, Flying, Weapon, Materials. Don't shorten them, don't write them in romanian. Who breaks this rule will get
Faction Warn.
It is forbidden to talk during tests for licenses. You can talk through texts. Punishment:
AV and Faction Warn if it continues.

Rank 2+ instructors who refuse to give licenses + to take tests with players below level 50 (telling them on the sms that they don't want or by other methods, etc.) they will be sanctioned with Faction Warn "
At the start of the test for Flying and Sailing Licenses you must announce like this(Under level 50)
Flying
Styler, ID: (xx) starts the lesson for Flying License - [x HP].
Styler, ID: (xx) passed/failed the test for Flying License - [x HP].
Sailing
Styler, ID: (xx) starts the lesson for Sailing License - [x HP].
Styler, ID: (xx) passed/failed the test for Sailing License - [x HP].

 

Meetings

 

 

Meeting will take place only when the leader has something to say.
Members who are late for the meeting or a mandatory activity will be punished accordingly:
Less than 10 minutes late - nothing
10-20  minutes late -
AV
20-30 minutes late - AV + 50.000$ ticket
More than 30 minutes late -
Faction Warn
During the meeting only the leader/subliders talk. If you have a question/addition towards the subject that's being discussed, raise your hand (/wave). You will address the other questions at the end of the meeting. (Punishment: AV or Faction Warn)
You are not allowed to talk unasked. (Punishment:
Faction Warn)
You are not allowed to be AFK during the meeting. (Punishment:
Faction Warn)
If you can't come to the meeting make a Pass Request. Who is missing unannounced will get
Faction Warn.
The members that benefited from an inactivity request and were covenanted from mandatory activities will count as a pass request that month. 
Example: 2 weeks inactivity -> covenanted from 2 activities out of 4 | In that month the member has 0 pass requests available.
You are only allowed 2 pass requests per month.
Meetings will take place in the HQ.

 

Events

 

You can go to any event without asking for permission regardless of the type of the event (violent/non-violent).

 

Faction vehicles

 

The Merit and the Sultan can be used only when you have to give licenses to someone or use it as transportation to another car. You have to respawn them and take care of them. Who uses the vehicles for personal purposes will get Faction Warn.
An instructor has the obligation to announce on /f when he gets a car from HQ. Who does not announce when taking a car will get
AV. (exception rank 5+).
An instructor has the obligation to respawn the Merit and the Sultan after they finished their job with them and then announce on /f accordingly: "Merit/Sultan RR". Who does not respawn the car and does not announce will get
Faction Warn. (exception rank 5+).
Planes, helicopters and boats will only be used for Flying/Sailing tests. Who uses them for personal purposes will get
Faction Warn.
Members that own a personal car are asked (not mandatory) to use and sell licenses with their personal car since out faction does not have enough cars for all members.
When you take a car, write the REASON. Example: Merit/Sultan at me - looking for clients. Who does not follow the rule will get
Faction Warn.
You can only paint the cars in: red, blue or white. Who is painting the cars in other colours will get
Faction Warn.
NoS and hydraulics are strictly forbidden on faction cars. (Punishment:
Faction Warn)


Vehicles of the others S.I. factions

 

Rank 1-3 will have to get permission from rank 4+ to the current city. (Model: LSSI/SFSI/LVSI Can I take Maverick/Speeder?)

Rank 4-5 will be able to use other S.I. cars without permissions (Model: Maverick/speeder of LS/LV/SF with me)

Rank 6+ don’t need to announce.

If there is not rank 4+ online, the highest rank online (1-3) can give you permission.

NOTE: You can use other School Instructors vehicles only for license tests.

Anyone who breaks the rule will be punished with Faction Warn.

 

 

Rob

 

Members of Las Venturas School Instructors are allowed to rob whenever they want.

Candidates (rank 0)

 

Candidates are not allowed to use faction vehicles.
Candidates are not allowed to use the common instructors chat (/sx)
Candidates are not allowed to sell licenses.
Candidates are not allowed to accept a player's needlicense.
Candidates are allowed to obey a higher rank and avoid any fightning with faction members.
Candidates who are caught breaking any rules will be punished by
failing the test.

 

Other rules

 

A faction member who has failed to complete an activity report with X points:
The player will enter the next week in recovery mode. This means that it will not be punished at the moment, but to get rid of the penalty, the next week's activity report will have to recover the non-accumulated points for the old report (the remaining ones) first, and then will be able to accumulate points to complete the current activity report.
If the player has an outstanding (unfinished) activity report, and the next activity report either fails to recover the past activity report, or fails to complete the current one, then the player will automatically be punished as follows:
If he has Rank 2: The player will be
kicked out from the faction with 10/60 FP.
If he has Rank 3 or higher: The Player will receive
Rank Down.
If the player has a Rank 1, he can not benefit from the above mentioned recovery mode, so failure to complete a single activity report will result in his demise from the faction with
60/60 FP.
Minimum weekly activity report points needed depending on the rank:
**Rank 1 - 7 licenses
**Rank 2 - 10 licenses
**Rank 3 - 14 licenses
**Rank 4 - 10 licenses
**Rank 5 - 7 licenses
Inactivity requests will only be made regarding weekly activity report, thus the player will be covenanted from the activity report on the week he has an inactivity request accepted. A member from the faction can create an inactivity request only on the following weeks (NOT THE CURRENT WEEK) and only if he does not have an already accepted request as follows:
**Rank 0/1: Can't create inactivity requests;
**Rank 2: Can only create inactivity request for the following week;
**Rank 3+: Can only create an inactivity request for the following week or the next 2 weeks;

Las Venturas School Instructors has a partnership with Las Venturas Taxi.
It's strictly forbidden to use vehicles from another School Instructors faction (you can only use those from Las Venturas School Instructors), those who break the rule will get a Faction Warn.
Rank 5+ members are obligated to announce when they [/fvr] with aproximative 5-10 seconds before. (Punishment:
AV, if it continues Faction Warn)
You are not allowed to use [/cancel needlicense] without a valid reason and proofs. (Punishment:
Faction Warn)
Rank 1 members are not allowed to accept the [/needlicense] from a 50+ player. (Punishment
AV, Faction Warn if it continues)

Faction players are not allowed to share multiple accounts simultaneously in one faction. If you share the account with other members of the faction, you will be kicked from the faction based on continuous logins from the same IP.

In cases where the players share the same ip, but are not the same player (eg: 2 brothers, a couple) they need to make a ticket in order to get the permission from an admin 4+ who will witness in game that their accounts don’t belong to the same person.

 

Edited by ToVarasul Adyy
Actualizare

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.