Jump to content

Fuziune Servere


Kelton
 Share

Recommended Posts

Cel mai bine ar fi cu 2 lideri, dar mai bine ramane lider cel care este cel mai vechi, iar cel care este mai nou sa fie rank 5 sau 6.

Edited by GaBBlue
Link to comment
Share on other sites

In legatura cu liderii, varianta cea mai buna din punctul meu de vedere este ca liderii de pe serverul cel mai vechi sa ramana in functie, sper sa fie si sondaje pe tema asta.

Cu 2 lideri ar fi probleme si certuri intre ei, unul ar da mai multe rank up-uri, altul "nu face nimic si doar tine functia".

As propune RPG1-RPG3 | RPG2-RPG4

Edited by zL Arhix
Link to comment
Share on other sites

Toată lumea cu varianta de “doi lideri” sunt cei ce au de pierdut. Însă nu va gândiți cât de greu este sa obții o funcție gen lider, helper, admin pe RPG-urile principale și sa se piardă intr-o secunda doar din cauza vechimei altuia de pe serverele mai mici. Cei ce vin pe serverele principale ar trebui sa accepte condițiile și sa se conformeze cu faptul ca și altii au muncit. Vor exista divergente între cei doi lideri din diferite motive fie ca recunoașteți sau nu, tot vor exista intr-un anumit punct. 

Edited by Ralucy
Link to comment
Share on other sites

Părerea mea e să rămână un singur lider, cel de pe 2, cel de pe 4 să primească rank 5, iar atunci când lasă liderul de pe 2, cel de pe 4, în cazul în care a rămas în facțiune, să aibă un mic avantaj, fiind pus automat în lista de la membrii, fără staff.

Link to comment
Share on other sites

Eu merg pe optiunea ca liderul de pe serverul mai vechi sa ramana deoarece s-a muncit mult mai mult pentru a obține această funcție comparativ cu serverele mai noi fiind un număr mai ridicat de jucatori. Dacă ar fi 2 lideri ar fi o bătaie de cap.

Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, Jackus said:

Bun deci, sunt contra fuziunii si spun si de ce:

1.Unirea dintre RPG 1 si RPG 3 nu o sa creasca numarul de jucatori, vor fi maxim 600 de jucatori din care 300 sleep.

2.Cu cati mai multi membrii in STAFF cu atat mai greu de facut raportul de admin sau de helper, in momentul de fata pe rpg sunt 40 de helperi din care 6 mereu duty la orice ora a zilei iar n urile vin din 10 in 10 minute, daca adaugam si helperii de pe rpg  3 n o sa si mai poata face nimeni raportul.

3.Mi se pare o prostie sa se dea wipe la turfs, cel mai preferabil ar fi ca turfurile sa ramana mafiei care le are de cel mai mult timp, n o sa mai stea nimeni la wars vara in intervalul 13-15

4.Vara niciodata nu o sa creasca numarul de jucatori.

5.Faceti si voi ceva wow de ziua comunitatii ca sa atrageti cat mai mult jucatori, dati unban la toti banatii permanent si numarul va creste iar, implementati mai repede sistemele cum ar fi PUBG, etc.

   La momentul de fata o fuziune nu o sa creasca numarul de jucatori ci din contra, va diminua din ei si multi se vor lasa.

 

Si mai bine stăm în 300?

Link to comment
Share on other sites

Eu propun să fie 1 lider, sunt convins că la unele facțiuni nu o să se înțeleagă liderii între ei și o să apară diferite conflicte.
Propun - RPG1 - RPG3 ”” RPG2 - RPG4.

 

Link to comment
Share on other sites

Prefer sa fie doi lideri sa nu existe controverese. Cand un lider isi pune demisia, urmatorul sa fie deja sa ajunga la regimul normal.  Aceasta fuziune sa fie de bun augur pentru toata lumea.

Link to comment
Share on other sites

Salut, din punctu meu la varianta cu ce servere sa fuzioneze, prima deoarece eu personal sunt venit de pe RPG2, si sunt mai multi care am dat de ei si tot de acolo sunt veniti. Si logic cam asa ar merge un server cu playeri mai multi cu unul cu mai putini rpg 1 are mai multi rpg 3 are mai putini ca rpg4.

RPG1 cu RPG3

RPG2 cu RPG4

Link to comment
Share on other sites

Normal ca liderii de pe 1 si 2 vor opta pentru un singur lider si acela fiind cei cu serverul mai vechi sa rămână. :)

Link to comment
Share on other sites

Mi se pare o idee buna fuziunea, dar depinde cum o sa fie implementata, chestia cu casele si biz-urile e destul de ciudata, adica sa zicem urmatorul exemplu: Eu am apartament langa DealerShip si vreau sa-l vand la pretul de ~3kk negociabil. Ce o sa primesc, suma medie cu cat este vandut un apartament acolo sau suma cu care vreau eu sa-l vand?

Link to comment
Share on other sites

Just now, eB Gab1op said:

2 lideri, dar subliderii de pe RPG 2 să rămână. [eB team]

De ce? Cei de pe 4 sa dispară asa ? Aia n-au muncit ?

Link to comment
Share on other sites

  • Kelton locked and unlocked this topic
  • Kelton locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.