Jump to content

Fuziune Servere


Kelton
 Share

Recommended Posts

2 hours ago, Zeldris said:

I-auzi, vezi ca si eu joc pe 2 si NU sunt multumit, daca tu joci in mafie imi dau seama ca habar nu stii ce inseamna sa te chinui sa-ti faci raportul de activitate. Tu intrii pe joc 2 ore pe zi, poate chiar mai putin si gata. 

Eu nu inteleg de ce vorbesti de functii cand tu nu detii una, lasa-i pe cei care au sa vobeasca. Oricum tu nu o sa fii afectat, cei pe RPG3/RPG4(cum o sa se decida) o sa vina la noi pe server, nu vice versa.

Daca ai fi citit putin nu cred ca ti ar conveni sa fiti 2 lideri si dupa sa se aleaga intrevoi 2 care ramane si tu sa fi muncit mai mult ca respectivu si Swau lider 69 s a plans de treaba asta. Ar trebui sa se injumatateasca raportul daca tot nu sunt playeri

Link to comment
Share on other sites

@Kelton Daca am doua conturi unu pe RPG2 si unu pe RPG4 cu numele identic, iau change nick la amandoua conturi sau doar la un cont, la cel de pe RPG2 sau RPG4?

Edited by DauDeVezi4K
Link to comment
Share on other sites

On 7/3/2019 at 1:18 PM, Kelton said:

Considerăm că cea mai eficientă abordare este ca toată lumea să fie transferată în aceeași facțiune, cu același rank, FH, sancțiuni, etc. Vom implementa inclusiv o opțiune de-a opta pentru părăsirea facțiunii fără Faction Punish pentru jucătorii care din diverse motive nu doresc să rămână în facțiune.

Nu e bine, 80 de playeri la 50 de sloturi in facțiune

Pai până nu ies 30 de membri civili numai au nici o șansă să participe în vreo facțiune.

Link to comment
Share on other sites

Parerea mea si a multora este ca decizia luata de voi este cea mai corecta, adica aceea de a lasa proprietari pe cei de pe  RPG2 in cazul fuziunii 2+4, deoarece este un server cu o vechime mai mare iar noi nu ducem lipsa nici de playeri nici de servicii, avem tot ce trebuie, + ca mie care sunt activ si am fost aproape in fiecare luna in top most active nu mi se pare corect sa pierd o casa scumpa din greu muncita, nici macar nu pot primii contravaloarea corect pentru ca preturile sunt inventate de noi...casa mea spre exemplu poate fii vanduta cu 50kk celor care ma cauta zilnic, dar nu vreau sa o vand, vreau sa o pastrez.In concluzie, decizia voastra de a oferii contravaloare caselor si biz-urilor celor de pe RPG 4 este cea mai corecta, ei se lipesc de noi, nu noi de ei.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, WG Flavius said:

@Styleeer vezi ca nu suntem la tine pe tarla sa vorbim asa, se vede ce civilizati sunteti ❤️

Tare destept esti

Link to comment
Share on other sites

Doamne, mai bine am tacea totii din gura si vom vedea la momentul dat. Nu sa dam cu presupusul de ce va fi. Vom ajunge si vom vedea.

Terminati odata cu aceste atacuri intre voi!! Este doar  un joc.

Link to comment
Share on other sites

- Propun ca posesorii de case/bizz-uri sa joace ruleta ruseasca in viata reala. 

- Ala care moare primu pierde casa/bizz-ul.

- S-ar termina mai repede, si cel care a pierdut casa/biz-ul n-ar mai avea cum sa comenteze sau sa ramana suparat.

Edited by CBN Vercetty Estate
Link to comment
Share on other sites

Doamne, intr-o zi s-au facut 35 de pagini de posturi dintre care doar 25 de pagini sunt cu posturi jenante spuse/scrise doar pentru a fi scrise fara nici un rost. Bai, eu nu inteleg ce-i cu rivalitatea asta, nu va inteleg deloc, am ajuns in pula mea sa ne certam intre servere doar pentru ca se face fuziune. Nu uitati ca aceasta fuziune este facuta si pentru binele comunitatii, pentru binele jucatorilor ce se joaca pe acesta comunitate nu doar pentru binele conducerii. Eu cred ca mi-ar placea sa joc pe un server de 500-600 sau chiar 700 de jucatori decat pe un server care abia atinge 200 de jucatori. Cei ce abia v-ati apucat de SA-MP sau v-ati apucat acum 1 sau 2 ani in urma, inchideti-va pliscurile si stati in banca voastra, nu comentati ca ultimii retardati pentru ca nu stiti ce bine era sa te joci SA-MP in 2015 cand ma apucasem eu adica ma refer aici doar la B-Zone. Am ajuns sa ne certam pentru niste cifre ma, nu cred, mor de ras =)) nu sunt hater sau altceva insa unde mai este acel farmec de joc, oamenii mai vechi ca si mine sau mai vechi ca mine vor intelege ce scriu aici. Acceptati ceea ce se face si comportati-va matur, fata voastra pe acest forum, pe acest joc este fata voastra in realitate, credeti-ma ca nu vei interactiona cu jucatorii prefacandu-te. Ce sa mai scriu ca n-am ce. Cei ce abia v-ati apucat de comunitate dati-va doar cu parerea frumos asa cum va rugat Nasu' nu sariti in cap ca sunteti doar niste falsi, eu cred ca in acest topic ar fi cel mai bine sa se ia in considerare parerile date de catre oamenii/jucatorii vechi de pe aceasta comunitate pentru ca doar noi stim cum era B-Zone inainte si la ce s-a ajuns. Nu e frumos asa.

Respect! Sanatate!

 

@Kelton @Bobo Propun sa se mute iarasi job-ul Trucker in SF si Taietor de Lemne in LS, daca facem fuziune hai sa facem sa fie ca si inainte.

Link to comment
Share on other sites

Eu zic sa nu ne mai jignim și sa ajungem la un punct comun. Treaba cu liderul sta în felul următor. Cel care are o vechime mai mare, se implica ( se poate vedea în organizarea membrilor, activități, pe partea de forum) sa rămână lider, indiferent ca ești de pe 1, 2, 3 sau 4. Asta ar fi cea mai buna soluție. În caz de ai 2 funcții (lider și helper sau lider și admin) sa fi pus frumos sa alegi, le-ar ușura munca lui Kelton și Bobo. 

Link to comment
Share on other sites

Noi suntem viitorul, Romania are nevoie de noi!!!

 

Image result for gillette fusion

 

 

Știți că până la urmă din cele 4 servere va fi doar unul, așa cum era prin 2011? Adăugând o mână de copiii începători, plângăcioși și plini de sine într-o echipă cu oameni maturi și deștepți... Oh! Asta va fi interesant de văzut. 

Link to comment
Share on other sites

In calitate de simplu jucator cu vechime de cand lumea (2007-ish) cred ca este o idee buna, dar trebuie refacute si alte sisteme cum ar fi joburile secundare, care sunt extrem de monotone

Link to comment
Share on other sites

  • Kelton locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.