Jump to content

Resident Evil 2


South JuNNkyAYS
 Share

Recommended Posts

Resident Evil 2, capodopera care a definit stilul de jocuri, revine, reconstruit integral pentru a oferi o experienta narativa si mai complexa. Beneficiind de modorul RE, proprietate Capcom, Resident Evil 2 propune o abordare fresh a jocului clasic survival horror gratie efectelor grafice realiste, a efectelor audio imersive, a noii camere de tip peste-umar si a comenzilor imbunatatite, pe langa modurile de gameplay incluse in jocul original. Actiunea clasica, secventele tensionante de explorare si rezolvarea puzzle-urilor, care au definit seria Resident Evil, revin in Resident Evil 2. Jucatorii vor face echipa cu tanarul ofiter de politie Leon Kennedy si Claire Redfield, colega acestuia, care sunt reuniti de o epidemie dezastruoasa din Raccoon City, ce a transformat populatia in zombii. Atat Leon cat si Claire au propriile campanii de joc; acest lucru permitandu-le jucatorilor sa vada povestea din perspectiva ambelor personaje. Soarta acestor 2 personaje indragite de fanii seriei se afla in mainile jucatorilor. Acestia vor trebui sa colaboreze pentru a supravietui si pentru a afla care este cauza atacului terifiant asupra orasului. Oare vor reusi sa scape cu viata?

 

 

Sursa: emag.ro

 

Link to comment
Share on other sites

2.6. Atunci când postaţi un subiect de pe un site, asiguraţi-vă că aţi menţionat şi sursa exactă (linkul să ducă direct la articol). La prima abatere veţi fi sancţionat cu avertisment verbal. La a doua abatere veţi fi sancţionat cu 1 punct de warn iar sancţiunea poate creşte în funcţie de numărul abaterilor. Primesti 1 av. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.