Jump to content

Blood & Truth


Recommended Posts

Părţi Bune
grafică foarte bună pentru PSVR
coloana sonoră este de departe cel mai bun element al jocului
atmosfera din Londra este foarte bine transpusă în anumite medii de joc
prestaţia actorilor este foarte bună
include multe secvenţe de acţiune desprinse din film de acţiune leaderboard-uri, însă nu pare a fi suficient pentru a te întoarce la joc)

Părţi Rele

controllerele Move afectează gameplay-ul din cauza tehnologiei învechite
anumite elemente din decor de rezoluţie mică ies în evidenţă
libertate de mişcare
 limitată, cu puncte predefinite în niveluri
povestea imită parcă prea mult filmele de acţiune, fiind până la urmă destul de neinspirată, iar concluzia se lasă aşteptată într-o continuare
puţine motive pentru a parcurge din nou campania lineară, în lipsa unor moduri de joc alternative (Sony a promis DLC gratuit sub forma unui New Game+ şi leaderboard-uri, însă nu pare a fi suficient pentru a te întoarce la joc)

 

Blood & Truth este un joc pentru PlayStation VR, produs de acelaşi studio Sony din Londra ca şi PS VR Worlds. Pe scurt, acesta preia formula din mini-game-ul London Heist inclus în PV VR Worlds şi încearcă să o adapteze unui joc complet. Astfel, avem de-a face cu un first person arcade shooter care aduce aminte de vechiul Virtua Cop, desfăşurat de această dată în VR. Progresul prin niveluri se realizează dintr-un punct fix în următorul, neexistând posibilitatea ca jucătorul să se mişte liber. În Blood & Truth, protagonistul poate mânui fie unul sau două pistoale în acelaşi timp (echipate sau nu cu amortizor), fie o armă grea (shotgun, mitralieră etc.), fie o armă grea şi un pistol. Pentru o experienţă cât mai realistă, se recomandă folosirea controllerelor PlayStation Move, mişcările mâinilor fiind reproduse şi în joc, acestea fiind necesare pentru a scoate şi pune pistolul din/în teacă, pentru a reîncărca armele etc. Blood & Truth este disponibil în exclusivitate pentru PlayStation VR (PlayStation 4).

Blood & Truth

Sursa:go4it.ro

Link to comment
Share on other sites

2.6. Atunci când postaţi un subiect de pe un site, asiguraţi-vă că aţi menţionat şi sursa exactă (linkul să ducă direct la articol). La prima abatere veţi fi sancţionat cu avertisment verbal. La a doua abatere veţi fi sancţionat cu 1 punct de warn iar sancţiunea poate creşte în funcţie de numărul abaterilor. Primesti 1av.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.