Jump to content

Huawei P Smart Z cu cameră retractabilă, lansat pentru piaţa din România la un preţ accesibil


DerecK KIA ZEW
 Share

Recommended Posts

 Cu ecran fără notch FullView şi cameră foto retractabilă, Huawei P Smart Z este o alegere interesantă pe segmentul de buget.

 

HUAWEI P Smart Z vine cu o serie de atuuri interesante: fotografiere asistată de inteligenţa artificială, durată mare de viaţă a bateriei, ecran cu rezoluţie înaltă şi fără breton sau margini groase lăsate în lateral.

 

huawei-p-smart-z-3.jpg?height=562&width=

 

Datorită mutării camerei secundare şi a senzorului de lumină ambientală, HUAWEI P Smart Z obţine un raport de aspect de 19,5:9, ecranul de 6,59 inch ocupând 91% din partea frontală a telefonului. Acesta foloseşte rezoluţie 2340x1080 pixeli şi are o densitate de 391 ppi, suficient pentru redarea elementelor grafice şi text în condiţii optime de claritate.

La interior, HUAWEI P Smart Z  ascunde un chipset Kirin 710, foarte performant pentru gama mid-range, 4 GB memorie RAM, 64 GB stocare standard şi un acumulator de 4.000 mAh. Pe partea din spate, camera foto oferă un senzor principal de 16 megapixeli (f/1.8) şi unul secundar de 2 megapixeli pentru calcularea distanţei în modul portret. Camera frontală retractabilă este echipată cu un alt senzor de 16 megapixeli şi un obiectiv f/2.0.

 

Adresat în special studenţilor şi tinerilor angajaţi, dornici să beneficieze de un smartphone performant la un preţ atractiv, HUAWEI P Smart Z este disponibil din luna iulie cu preţul recomandat de 1399 lei. 

 

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.