Jump to content
Sign in to follow this  
ROBBEN ToV

Bug Clan War.

Recommended Posts

Nick-ul tau: [ROBBEN].
Server: RPG1
Descrierea bugului: Daca stergi unii jucatori de pe lista [/clanwar], acea lista nu se salveaza si fie nu sunt adaugati jucatorii, fie raman in numar mai mare de 5 >> https://imgur.com/a/vJFSEXH 

La primul war am participat doar 4(se vede la K/D). La al 2-lea war am fost scosi de pe lista 2 din participantii primului war >> https://imgur.com/a/iRdKjkc

Am observat ca nu poti scoate de pe lista un jucator care este offline.

Un alt bug este pentru membrii factiunii hitmen agency. Cand alegi locul de spawn "Faction HQ" te spawneaza undeva afara nu este ca celelalte factiuni si nu te baga la war, trebuie sa ne schimbam spawnul si abia apoi putem intra.
Screenshot(s): mai sus.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am avut astazi war cu clanul SL si nu s-au prezentat. Au avut doar 2 membrii pe lista si noi 5 care asteptam sa participam am stat ca prostii.

Mi se pare normal ca atunci cand adversarul nu participa sa castigi tu acel Bonus din cutii prin abandon. Sau sa putem intra pentru acele cutii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se rezolva la restart.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.