Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Belgia a fost amendată de Curtea de Justiţie a Uniunii Europene


dabro.pdf
 Share

Recommended Posts

image.png.06904d77d6c7fa2a5c7b7ed930c0e8ac.png

 

Curtea de Justiţie a Uniunii Europene a condamnat luni Belgia la plata unei amenzi zilnice de 5.000 de euro pentru încetinirea cu care introduce reţele de Internet în bandă largă în capitala Bruxelles, locul unde îşi au sediul o serie de importante instituţii europene precum Comisia Europeană şi Parlamentul European.

 

În anul 2014, Parlamentul European şi Consiliul au adoptat o directivă a UE care viza facilitarea şi încurajarea dezvoltării de reţele de comunicaţii electronice în bandă largă. Statele membre trebuia să transpună directiva în legislaţia lor naţională până la data de 1 ianuarie 2016.

 

Executivul comunitar a solicitat iniţial o amendă de 54.639 euro pe zi însă ulterior şi-a revizuit solicitările la 6.071 euro pe zi după ce Belgia a luat măsuri pentru a transpune în legislaţie directiva UE şi doar regiunea Bruxelles mai înregistrează unele deficienţe.

 

www.lexcafe.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.