Jump to content

Sezonul 3 de Maraton a început. Detalii aici
Fuziunea serverelor de SA-MP. Detalii aici

Sign in to follow this  
oC Tendoi

În premieră pentru Europa, ASUS a prezentat la Bucureşti noul portabil ZenBook Pro Duo cu ScreenPad Plus

Recommended Posts

zenbook-pro-15-ux581-product-photo-web-2

 

 

                                                                                     

Anunţate cu doar câteva zile în urmă la COMPUTEX 2019 în Taiwan, noile modele de notebook-uri din gamele ZenBook şi VivoBook au fost prezentate oficial şi pentru cumpărătorii din România.

ZenBook Pro Duo (UX581) vine echipat cu ecran tactil secundar de 14" plasat de-a lungul întregii tastaturi. Denumit ScreenPad, acesta funcţionează ca o extensie pentru ecranul principal de 15", îmbunătăţind interactivitatea cu notebook-ul şi fluxul creativ. Ambele ecrane au rezoluţie 4K, însă cel de jos vine cu rată de aspect 32:9, aleasă pentru a lăsa spaţiu suficient pentru acomodarea unei tastaturi de mărime normală.

Ecranul principal OLED NanoEdge 4K HDR are ramă îngustă pe toate cele patru laturi, rată de contrast de 100.000:1 şi acoperire 100% DCI-P3 - spectrul de culoare utilizat pe larg în industria filmului şi preferat de profesioniştii din domeniul creaţiei.

ZenBook Pro Duo poate fi configurat cu procesor până la Intel Core i9 cu opt nuclee, din generaţia a 9-a, cu 5GHz frecvenţă Turbo Boost. Acesta este acompaniat cu 32GB de memorie RAM DDR4. Configuraţia este completată cu accelerator grafic NVIDIA GeForce RTX 2060, unitate SSD PCIe 3.0 x4 cu capacitatea de până la 1TB. Pe lateralul carcasei găsim un port USB Type-C (USB-C), compatibil Thunderbolt 3.

 

 

Noile laptopuri ZenBook 13 (UX334), 14 (UX434) şi 15 (UX534)

 

Ultra-uşoare şi ultra-portabile, noile modele ZenBook au cele mai mici amprente din clasa lor, o caracteristică ce a fost posibilă datorită ecranelor NanoEdge cu ramă foarte îngustă, disponibil cu diagonale de 13,3”, 14” şi 15,6”.

zenbook-14-ux434-nanoedge-display-revolu

 

 

Noua serie ZenBook este construită pentru a oferi performanţă în mişcare, asigurate folosind procesoare Intel Core i7 din generaţia a opta şi grafică discretă NVIDIA GeForce MX250 (pe ZenBook 13, 14). ZenBook 15 este echipat cu grafica NVIDIA GeForce GTX 1650 de înaltă performanţă. Toate modelele sunt echipate cu SSD-uri PCIe şi până la 16GB de memorie RAM.

 

Sursa

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.