Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

În premieră pentru Europa, ASUS a prezentat la Bucureşti noul portabil ZenBook Pro Duo cu ScreenPad Plus


Recommended Posts

zenbook-pro-15-ux581-product-photo-web-2

 

 

                                                                                     

Anunţate cu doar câteva zile în urmă la COMPUTEX 2019 în Taiwan, noile modele de notebook-uri din gamele ZenBook şi VivoBook au fost prezentate oficial şi pentru cumpărătorii din România.

ZenBook Pro Duo (UX581) vine echipat cu ecran tactil secundar de 14" plasat de-a lungul întregii tastaturi. Denumit ScreenPad, acesta funcţionează ca o extensie pentru ecranul principal de 15", îmbunătăţind interactivitatea cu notebook-ul şi fluxul creativ. Ambele ecrane au rezoluţie 4K, însă cel de jos vine cu rată de aspect 32:9, aleasă pentru a lăsa spaţiu suficient pentru acomodarea unei tastaturi de mărime normală.

Ecranul principal OLED NanoEdge 4K HDR are ramă îngustă pe toate cele patru laturi, rată de contrast de 100.000:1 şi acoperire 100% DCI-P3 - spectrul de culoare utilizat pe larg în industria filmului şi preferat de profesioniştii din domeniul creaţiei.

ZenBook Pro Duo poate fi configurat cu procesor până la Intel Core i9 cu opt nuclee, din generaţia a 9-a, cu 5GHz frecvenţă Turbo Boost. Acesta este acompaniat cu 32GB de memorie RAM DDR4. Configuraţia este completată cu accelerator grafic NVIDIA GeForce RTX 2060, unitate SSD PCIe 3.0 x4 cu capacitatea de până la 1TB. Pe lateralul carcasei găsim un port USB Type-C (USB-C), compatibil Thunderbolt 3.

 

 

Noile laptopuri ZenBook 13 (UX334), 14 (UX434) şi 15 (UX534)

 

Ultra-uşoare şi ultra-portabile, noile modele ZenBook au cele mai mici amprente din clasa lor, o caracteristică ce a fost posibilă datorită ecranelor NanoEdge cu ramă foarte îngustă, disponibil cu diagonale de 13,3”, 14” şi 15,6”.

zenbook-14-ux434-nanoedge-display-revolu

 

 

Noua serie ZenBook este construită pentru a oferi performanţă în mişcare, asigurate folosind procesoare Intel Core i7 din generaţia a opta şi grafică discretă NVIDIA GeForce MX250 (pe ZenBook 13, 14). ZenBook 15 este echipat cu grafica NVIDIA GeForce GTX 1650 de înaltă performanţă. Toate modelele sunt echipate cu SSD-uri PCIe şi până la 16GB de memorie RAM.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Tendoi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.