Jump to content

DJI Osmo Action


Tendoi
 Share

Recommended Posts

GoPro pare să fie în continuare liderul pe piaţa de camere de acţiune, însă motivul pentru care este încă în topul vânzărilor este în mare parte datorat lipsei concurenţei. Diverse companii şi-au încercat norocul cu soluţii mai performante şi mai scumpe, sau mai puţin performante şi mai ieftine, însă niciuna nu a reuşit să ofere acelaşi balans între performanţă şi preţ precum seria GoPro Hero. DJI s-a concentrat până acum pe realizarea de drone, însă noi imagini şi specificaţii scăpate pe interenet sugerează că producătorul chinez se pregăteşte să intre pe piaţa de camere de acţiune cu DJI Osmo Action.

 

dji-osmo-action-camera1-1280x720-640.jpg

 

Seria de produse Osmo include în prezent două stabilizatoare pentru smartphone-uri (Osmo Mobile şi Osmo Mobile 2), o cameră stabilizată de sine stătătoare, originalul DJI Osmo, şi o cameră extrem de mică numită Osmo Pocket. Următorul membru al familiei Osmo ar putea fi Osmo Action, o alternativă la GoPro Hero 7 Black, cu specificaţii similare şi probabil un preţ competitiv.

În termeni de performanţă, Osmo Action pare să fie echipat cu hardware similar cu cel al lui GoPro Hero 7, cât şi cu cel al lui Yi Action Camera 4K de la Xiaomi. Acesta vine cu un sistem de stabilizare integrat, un senzor Sony IMX377 de 12 megapixeli, procesor de imagine Ambarella H2, un obiectiv cu deschidere la 145 de grade f/2.8 şi diverse moduri de captură.

dji-osmo-action-camera3-4-640.jpg?height

 

Lista de specificaţii listează filmări 4K la 60 de cadre pe secundă, Full HD la 120 cadre pe secundă şi posibilitatea de slow motion 8X (probabil 720p la 480 FPS). De asemenea, la capitolul foto există funcţii precum time lapse, fotografii în rafală, fotografii cu temporizator şi fotografii la interval stabilit. De asemenea, fotografiile for putea fi realizate şi în mod HDR.

Imaginile cu DJI Osmo Action sugerează că această cameră va fi rezistentă la apă fără o carcasă protectoare şi că va include două display-uri color: unul pe partea din faţă şi unul pe spate. Avantajul pe care Osmo Action l-ar putea avea faţă de GoPro este interoperabilitatea cu software-ul şi hardware-ul DJI, destul de popular printre cei care realizează fotografii şi filmări cu drona sau cu smartphone-ul.

dji-osmo-action-camera2-640.jpg?height=3

Este cumva ironic faptul că DJI încearcă să intre pe piaţa de camere de acţiune după succesul imens pe care îl are pe piaţa de drone, mai ales când luăm în considerare eşecul dronei GoPro Karma. Producătorul de camere de acţiune a rămas foarte „şifonat” după ce a retras drona de pe piaţă, însă şi-a revenit puţin după seriile GoPro Hero 6 şi 7, care s-au dovedit a fi semnificativ îmbunătăţite faţă de generaţiile precedente.

 

Sursa

Edited by oC Tendoi
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.