Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Aplicaţia Google Camera primeşte mod de filmare înapoi, foarte util pentru exprimarea creativităţii


 Share

Recommended Posts

Google Camera este una dintre cele mai simple de folosit, dar şi puternice aplicaţii de captură pentru dispozitive cu Android, utilizatorii primind calitate excelentă a imaginii şi moduri avansate de fotografiere.

HDR+ şi Night Sight sunt doar două dintre atuurile telefoanelor din seria Google Pixel, însă noi adiţii sunt pe cale să fie făcute publice.

google-pixel-3a-purple-ish-camera-app.jp

Descoperită de utilizatori avansaţi care au căutat în măruntaiele apk-ului Google Camera, ajuns la versiunea 6.3, un nou mod de captură botezat McFly Mode s-ar afla deja la faza de testare. Modul în care acesta funcţionează nu este exact cunoscut, însă judecând după tematica filmului în care celebrul protagonist poate fi regăsit, avem de-a face cu o formă de „călătorie în timp”. Unul dintre indicii este funcţionalitatea „rewind” (derulare) menţionată în codul aplicaţiei.

Potrivit speculaţiilor de până acum, noul mod de filmare din aplicaţia Google Camera funcţionează în sens invers, permiţând obţinerea de clipuri scurte care sunt apoi redate de la sfârşit la început. Pornind de aici, posibilităţile pentru exerciţiu creativ sunt nenumărate, o simplă săritură în piscină sau spargerea unui balon privită cu încetinitorul având cu totul altă semnificaţie atunci când se produce în sens invers.

Momentan, nu există indicii care să arate momentul la care noua funcţionalitate ar putea să fie făcută publică. Probabil că versiunea îmbunătăţită Google Camera va fi prezentată odată cu noua serie de telefoane Pixel 4, spre finalul acestei veri. Vestea bună este că dacă nu este legat de particularităţi hardware exclusive pentru noua serie de telefoane Pixel, noul mod de captură va fi probabil pus la dispoziţia tuturor utilizatorilor de telefoane Pixel.

 

Sursa

Edited by oC Tendoi
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.