Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Update 1.14.3


Moshu
 Share

Recommended Posts

JsD2KF4.png

 

 

Inca un an a trecut, deci un update major trebuia sa ajunga din nou pe server.

Desigur, ca orice schimbare de versiune, acest update a venit cu un Wipe, deci toate datele de pe server au fost

sterse.

 

Multe schimbari au fost aduse serverului care inca se afla in faza beta datorita intarzierii pluginurilor de care depinde serverul.

 

Sa trecem la schimbarile importante:

 

- Enchant-urile custom si joburile au fost dezactivate temporar din cauza lipsei de suport pentru versiunea cea noua. Ele vor fi redeschise imediat ce vom primi o versiune stabila pe care o vom putea folosi.

 

+ Shop-ul a fost regandit - Acum exista un "Quick Shop" pe care il cunoasteti toti, este shopul "vechi", dar va fi adaugat si un shop "mare" pe care il veti gasi langa spawn, si la care va puteti teleporta prin /warp shop sau prin comanda /shop. La shop-ul nou va exista o gama diversificata de blockuri. Toate 3 optiunile (QuickShop, VipShop si Shop) vor fi gasite in meniul din /shop.

 

+ Pentru a compensa lipsa enchant-urilor custom, am creat un sistem unic de abilitati ce poate fi gasit in /profile. Exista 2 tipuri de abilitati - Pasive si active - pe care le puteti cumpara cu puncte ori bani. Va puteti activa doar 3 abilitati simultan. Fiecare abilitate are un nivel maxim la care acesta poate fi upgradat, de obicei 3. Pentru a vedea abilitatile deblocate mai repede: /abilities

 

+ La intrarea pe server, va puteti alege un skilltree care sa va ajute: Attack, defense sau utility, la prima alegere este gratuit, dar daca doriti sa schimbati mai tarziu, schimbarea costa 25 de puncte prin comanda /skilltree reset

 

+ La joburi au fost adaugate skill-uri care va vor rasplati cu puncte la anumite skill-uri (100, 200.. etc.). Cand ajungeti la nivel maxim la un job, puteti da prestige (Sa resetati skill-ul pentru a primi din nou puncte). Acum la fiecare rankup veti primi un/o topor/pickaxe/undita mai bun(a), iar la prestige veti primi din prima cea mai buna unealta pentru job.

 

+ Pluginul de protectii a fost schimbat cu unul total diferit. Acum, ca sa accesati optiunile protectiei folositi click dreapta PE blockul de protectie (Emerald) pentru a deschide meniul de unde puteti schimba proprietatile acesteia (Mesaje, puteti adauga jucatori in protectie, etc.). Comenzi utile: /domain locate (Vezi toate locatiile protectiilor, /domain allow (Permite/Scoate jucatori in/din protectie), /domain take, /domain allowed (Vezi jucatorii permisi in protecite). De acum, toate chest-urile/furnance-urile, etc sunt protejate in protectie, deci nu mai trebuie sa dati /lock sau /unlock sau /cmodify. ATENTIE: ORICE CHEST PUS IN AFARA UNEI PROTECTII NU ESTE PROTEJAT!

 

Alte schimbari:

 

+ Pluginul de crate-uri a fost schimbat cu unul mult mai nou si mult mai estetic.

+ Cand loviti un player/mob veti avea viata acestuia intr-un bossbar in partea de sus a ecranului in loc de inimioara de sub nume

+ A fost adaugata confirmare cand cineva doreste sa ia un spawner de pe jos pentru a evita cheltuirea din greseala a cateva sute de puncte

+ /kit a fost refacut de la 0 (Si datorita lipsei temporare de Enchant-uri speciale, acum kit-urile de la grade sunt momentan mai slabe, dar de indata ce vom avea un update la plugin, totul va reveni la normal.), iar kit-urile au fost modificate.

+ O banca de xp a fost creata - /xp pentru a va stoca xp-ul in siguranta.

+ La banca de XP a fost adaugat un nivel minim pentru a depozita XP-ul (20) si o taxa (10% din XP) pentru a evita abuzurile de sistem.

+ Sistemul de autorank a fost refacut, acum tot ce trebuie sa faceti este sa jucati pe server, iar timpul necesar pentru a da rankup a fost scazut pentru aproape fiecare rank.

+ Comanda /invsee functioneaza cum trebuie acum

+ Comanda /ontime

+ /i a fost refacut cu mai multe informatii utile si a fost estetizat

+ /wild a fost refacut de la 0 pentru eficienta sporita si locatii sigure

+ Comanda /rankup arata cat timp aveti pana la urmatorul rankup

+ Comanda /stuck a fost adaugata in caz ca sunteti teleportati in pamant. Va va teleporta la suprafata si are cooldown de 15 minute.

+ Comanda /vote a fost refacuta cu un design similar iar inca 2 site-uri au fost adaugate.

+ Acum la comanda /kill (/suicide) nu va mai sterge itemele, doar le dropeaza pe pamant in mod normal

 

* Performante mult mai ridicate

* Rezolvat bug la miner ce te lasa sa iesi cu itemele de la job

* Rezolvat memory-leak-uri din cauza itemelor dropate

* Rezolvat bug cu chat-ul cand confirmi anumite actiuni

* Acum, exista protectie pentru /home. Nu veti mai putea da /home in aer sau in alte locuri blestemate

* Rezolvat zeci de buguri

* Am trecut pe o versiune optimizata de spigot.

* Am trecut la harta normala din nou.

* Rezolvat bug la /vanish 

* Pana iese serverul din BETA, vor fi adaugate si clanuri, joburile si enchant-urile vor reveni si vom avea un job nou.

 

- /glide a fost dezactivata temporar datorita unui bug.

- Chest sorter a fost scos deoarece a fost discontinuat

- Wraiths au fost dezactivati din cauza lipsei de suport

 

Deci, pot spune ca au intrat cateva sute de ore de munca la acest update, asa ca va asteptam pe server pentru a ne motiva sa lucram in continuare iar daca doriti sa ne ajutati si mai mult, puteti sa ne ajutati si cu o donatie: paypal.me/moshudev

Edited by Moshu
Link to comment
Share on other sites

  • Moshu unpinned this topic
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.