Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Marcelo a vorbit despre viitorul lui. Ce spune fundaşul Realului despre transferul la Juventus. "Am acelaşi entuziasm"


cedrykk
 Share

Recommended Posts

Fundaşul brazilian Marcelo (31 de ani) ameninţă rivalele nu numai din La Liga, ci şi din Europa. Real Madrid se află în plin stagiu de pregătire în Canada, iar planurile sunt mari pentru noul sezon, 2019 - 2020.

Deşi a fost dat ca plecat de pe Santiago Bernabeu, mai ales după ce gruparea "galatică" a semnat cu fundaşul Ferland Mendy (24 de ani), Marcelo a lăsat să se înţeleagă că va bifa şi al 14-lea sezon în tricoul madrilenilor. Presa internaţională a scris că Marcelo ar putea ajunge la Juventus, acolo unde a plecar şi fostul coleg şi prieten, Cristiano Ronaldo. 

"Muncim foarte mult, vrem să dăm tot ce avem mai bun, iar obiectivul nostru este să câştigăm totul", a spus apărătorul brazilian, potrivit Marca.

Referitor la viitorul lui, Marcelo a spus pentru Real Madrid TV: "Aşa cum am spus mereu, îmi îndeplinesc visul jucând pentru cel mai bun club din lume. Este al 14-lea sezon şi am acelaşi entuziasm pe care l-am avut în momentul în care am ajuns aici. Nu s-a schimbat niciodată".

 

Şi tehnicianul Zinedine Zidane are deplină încredere în fundaşul de 31 de ani, căruia i s-a oferit şi funcţia de mentor pentru jucătorii tineri.

"Voi încerca să îi ajut pe toţi şi în afara terenului. Este foarte important să îi ajuţi pe oamenii care sunt în jurul tău. Dacă mă întreabă, sunt aici să îi ajut, de asemenea sunt şi Sergio (Ramos), Karim (Benzema), Rapha (Varane) şi Nacho, toţi sunt aici de foarte mulţi ani", a mai spus Marcelo.

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.