Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Suporterii lui Juventus, prinşi cu o rachetă din armată! Descoperiri şocante făcute de poliţia italiană


cedrykk
 Share

Recommended Posts

Poliţia italiană a făcut o descoperire şocantă. Arme, bannere neonaziste şi inclusiv o rachetă de producţie franceză au fost confiscate de autorităţi din mâinile unor neonazişti, care fac parte dintr-o facţiune extrem de dură a galeriei lui Juventus Torino.  

Conform Euronews, raidul a avut loc în Torino, iar arsenalul suporterilor arestaţi a fost găsit într-un hangar. Autorităţile îi filau pe suspecţi de aproximativ un an, iar operaţiunea a pornit după ce au fost descoperite mai multe însemne neonaziste, care aparţineau grupului Drughi, din Galeria lui Juventus.

Operaţiunea a fost condusă de Divisione Investigazioni Generali e Operazioni Speciali (DIGOS) şi s-a lăsat cu trei bărbaţi arestaţi, printre care şi Fabio Del Bargiolo, membru al partidului de extremă dreapta, Forza Nova, care a candidat pentru un loc în Senatul italian, în 2001.

Cu siguranţă, cea mai importantă piesă a capturii o reprezintă racheta de producţie franceză produsă în 1980 şi folosită de armata din Qatar, în trecut.

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.