Jump to content

Antoine Griezmann, la primul antrenament la Barcelona.


cedrykk
 Share

Recommended Posts

Antoine Griezmann (28 de ani) a luat parte, luni, 15 iulie, la primul său antrenament alături de noii săi colegi de echipă, de la FC Barcelona.

Francezul a început în forţă antrenamentele conduse de Ernesto Valverde. El s-a pregătit alături de jucătorii formaţiei catalană, cu unii dintre ei fiind deja familiarizat.

Campionul mondial s-a simţit în elementul lui alături de noua sa echipă. Ivan Rakitic l-a întâmpinat călduros pe cel care a pus umărul la eşecul Croaţiei de a cuceri Cupa Mondială. În plus, Griezmann a fost surprins şi alături de colegii săi din naţionala Franţei, Ousmane Dembele şi Samuel Umtiti.

 

Griezmann va purta numărul 17 la FC Barcelona.

Barcelona l-a cumpărat pe Antoine Griezmann, de la Atletico Madrid, pentru 120 de milioane de euro.

”Este o provocare nouă. Voi încerca să îmi îmbunătăţesc performanţele şi să ies din zona de confort. Vreau să câştig La Liga, Cupa Regelui şi Champions League, care lipseşte din CV-ul meu”, a declarat Griezmann, după ce a fost prezentat oficial.

 

În ultimul sezon, alături de Atletico Madrid, Antoine Griezmann a marcat de 15 ori, în 37 de apariţii.

Alături de formaţia din capitala Spaniei, atacantul a cucerit Supercupa Spaniei (sezonul 2014-2015), trofeul Europa League (sezonul 2017-2018) şi Supercupa UEFA (2018-2019).

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.