Jump to content

PSD va avea candidat propriu la prezidenţiale


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

12329091?author=MIHAI+POZIUMSCHI+%2F+AGERPRES+FOTO

 

 

 

PSD va avea un candidat propriu la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie, iar Congresul care îl va valida va avea loc pe data de 3 august, a anunţat, luni, preşedintele partidului, Viorica Dăncilă, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional.

 

"Congresul PSD pentru validarea candidatului la prezidenţiale va avea loc pe data de 3 august. Am supus atenţiei CExN varianta susţinerii unui candidat din afara partidului, varianta susţinerii unui candidat ALDE, respectiv domnul Călin Popescu-Tăriceanu, şi modul în care putem acţiona pentru a avea un rezultat cât mai bun la alegerile prezidenţiale. În urma votului CExN, a reieşit faptul că PSD îşi doreşte un candidat propriu, că îşi doreşte să fie susţinut de ALDE ş PRO România şi vom avea discuţii cu cele două formaţiuni politice în acest sens", a declarat premierul Dăncilă.

 

În cadrul reuniunii s-a mai discutat despre programul deplasărilor în teritoriu. "Am discutat faptul că am mers în mai multe judeţe, concluziile pe care le avem în legătură cu vizita în fiecare judeţ şi faptul că până la începerea alegerilor prezidenţiale vrem să ajungem în fiecare judeţ să luăm legătura cu membrii de partid, cu simpatizanţii noştri şi, bineînţeles, cu conducerea (...) PSD din fiecare judeţ", a explicat liderul PSD. 

 

 

SURSE: AGERPRESMediafaxHotNewsAntena 3Realitateatimponline.roEurActivEuropa FMSputnikAntena 1stiripesurse.roTVRLibertateaRadio România Actualităţig4media.rocursdeguvernare.roB1bursa.roProTVGazeta de SudRomânia LiberăGândulAlba24arenaTomisNewsNaţionalvoicenews.roZiarul PrahovaHunedoara Liberăph-online.rostiri.botosani.roObiectiv de SuceavaCuget LiberThe Epoch TimesCronica RomânăŞtirea de IaşiCapitalDC NewsZiarul de VranceaSecunda TVTelegrafGazeta de DoljPutereaigj.roRomânia24Radu Tudormoldova.org.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.