Jump to content

Daniel Sturridge a primit interdicţie în fotbal! Acuzaţiile grave aduse englezului


cedrykk
 Share

Recommended Posts

Fostul atacant al lui Liverpool, Daniel Sturridge, a primit o interdicţie de două săptămâni în fotbal şi a fost amendat cu 75.000 de lire, după ce a fost găsit vinovat pentru încălcarea regulilor care le interzic sportivilor să parieze.

Cariera atacantului englez nu este în cel mai bun punct. La doar 29 de ani, Sturridge a rămas fără echipă, după ce la începutul lunii a fost lăsat liber de contract de Liverpool, iar acum a primit o pedeapsă ruşinoasă pentru un fotbalist de talia sa.

Iniţial, englezului i s-au dat şase săptămâni de interdicţie în fotbal, dar în cele din urmă au rămas doar două săptămâni, astfel că e liber să-şi reia activitatea începând cu 31 iulie. Englezul oricum era liber de contract, după plecarea de pe Anfield.

 

Articolul E8 (1)(a) - ”un participant la joc nu are voie să parieze, direct sau indirect, sau să dea informaţii sau să permită şi să îi ofere altcuiva un motiv de a paria orice meci din lume. De asemenea, acesta nu are voie să parieze pe transferurile de jucători sau pe angajarea unui antrenor”.

Rule E8(1)(b) - ”dacă un jucător ajută o altă persoană cu informaţii legate de fotbal, pe care acesta le-a obţinut datorită statutului de jucător şi care nu sunt publice în acel moment, jucătorul încalcă regulamentul".

 

218 meciuri, 77 de goluri şi 30 de pase decisive a reuşit Sturridge în Premier League.

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.