Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Barcelona, o nouă ofertă pentru transferul lui Neymar! Un "munte" de bani şi o listă de şase jucători, din care PSG să aleagă doi


cedrykk
 Share

Recommended Posts

Barcelona a făcut o nouă ofertă pentru a-l tranfera pe Neymar (27 de ani). Prima ofertă pe care catalanii au pus-o pe masa celor de la PSG a fost refuzată de clubul din Paris, astfel că şefii de pe Camp Nou au trebuit să-şi regândească strategia. Presa din Germania a înaintat o nouă variantă prin care starul Selecao s-ar putea întoarce la Barcelona.

Vestiarul îl cere pe Neymar înapoi la Barcelona şi, deşi catalanii au plătit deja 120 de milioane pentru aducerea lui Antoine Griezmann (28 de ani) de la Atletico Madrid, aceştia se văd nevoiţi să facă un nou efort financiar considerabil pentru a-l aduce şi pe fotbalistul brazilian. Sky Germania a intrat în posesia unor informaţii legate de o nouă ofertă făcută de Barcelona către PSG.

Concret, Barcelona oferă 100 de milioane de euro pentru Neymar, plus doi jucători. Clubul catalan le-a trimis celor de la PSG o listă cu şase nume din care să-şi aleagă pe cine vor, iar, conform presei din Germania, pe această listă se află, printre alţii, numele lui Philippe Coutinho şi al lui Ousmane Dembele. Rămâne de văzut care va fi răspunsul parizienilor, după ce au spus pas primei oferte.

Iniţial, Barcelona a oferit 40 de milioane de euro şi doi jucători, printre care Ousmane Dembele, însă PSG nu a fost de acord.

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.