Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Florentino Perez e gata să vândă două staruri pentru a-l transfera pe Paul Pogba: afacere de peste 150 de milioane de euro


cedrykk
 Share

Recommended Posts

Paul Pogba (26 de ani) e în continuare o ţintă pentru Real Madrid, mai ales după ce campionul mondial francez şi-a declarat simpatia faţă de clubul blanco şi intenţia de a juca pe "Santiago Bernabeu", iar Florentino Perez a făcut planul pentru achiziţionarea mijlocaşului de la Manchester United, pentru care "Diavolii" cer un preţ foarte mare.

Real Madrid a avut parte de o vară agitată pe piaţa transferurilor. Echipa lui Zinedine Zidane i-a transferat pe Eden Hazard (Chelsea, 100 de milioane de euro), Luka Jovic (Eintracht Frankfurt, 60 de milioane de euro), Eder Militao (FC Porto, 50 de milioane de euro) şi Ferland Mendy (Lyon, 48 de milioane de euro) şi Rodrygo Goes (Santos, 45 de milioane de euro), iar Pogba ar fi a doua cireaşă de pe tort, după Hazard.

Florentino Perez a făcut planul pentru a face rost de bani. Ca să-l ia pe Pogba de la Manchester United, care cere peste 150 de milioane de euro în schimbul mijlocaşului pe care l-a cumpărat cu 105 milioane de la Juventus,  preşedintele Realui vrea să-i vândă pe Isco (27 de ani) şi pe Marco Asensio (23 de ani). Bale (30 de ani) şi Dani Ceballos (22 de ani) sunt şi ei pe lista de transferuri.

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.