Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Conte taie în carne vie la Inter! Două superstaruri, OUT de pe ”Meazza”


cedrykk
 Share

Recommended Posts

Antonio Conte (49 de ani) taie în carne vie la Inter Milano, gruparea la care a fost numit antrenor principal în această vară. Tehnicianul italian nu va conta în noul sezon pe două dintre vedetele echipei.
Este vorba despre golgheterul Mauro Icardi şi belgianul Radja Nainggolan, cumpărat în vara anului trecut cu 38 de milioane de euro de la rivala AS Roma. Sud-americanul a părăsit cantonamentul din Elveţia al echipei şi nu s-a deplasat în Singapore pentru duelul cu Manchester United din cadrul International Champions Cup: "Clubul a fost foarte clar şi l-a informat pe el (n.r - Icardi) că nu face parte din proiect. Asta e realitatea şi el a plecat", a declarat antrenorul echipei, Antonio Conte.
În locul lui Mauro Icardi, presa internaţională a scris că Inter ar vrea să aducă un jucător chiar de la Manchester United. Pe Romelu Lukaku, o piesă importantă la echipa de pe Old Trafford: ”Cu siguranţă nu este uşor să joci fără un vârf la începutul unui sezon ca aceasta. Mercato este încă deschis. Nu va fi uşor să jucăm cu echipe ca Juventus sau Manchester United fără vârfuri”, a mai declarat fostul campion al Angliei cu Chelsea.

124 de goluri şi 28 de pase decisive în 219 partide a bifat Icardi în tricoul celor de la Inter Milano, în cele şase sezoane pe San Siro. 80 de milioane de euro este cota de piaţă a atacantului, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.
Icardi a ajuns în Italia în 2011, la Sampdoria, club care a plătit 300.000 de euro pentru a-l transfera de la echipa U19 a Barcelonei.

sursa

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.