Jump to content

Zlatan Ibrahimovic are SUA la picioare. La 37 de ani, suedezul a reuşit un hat-trick de senzaţie în MLS


cedrykk
 Share

Recommended Posts

Los Angeles Galaxy a câştigat derby-ul cu Los Angeles FC, scor 3-2, sâmbătă dimineaţă, graţie unui hat-trick reuşit de Zlatan Ibrahimovic. La 37 de ani, suedezul are America de Nord la picioare.

La o zi după ce a spus că în MLS se simte ca un "Ferrari printre Fiaturi", Zlatan a decis derby-ul "El Tráfico", după o prestaţie senzaţională. Ibrahimovic a egalat în minutul 8, după ce vedeta celor de la LAFC, Carlos Vela, înscrisese dintr-un penalty. După pauză, Zlatan a reuşit să mai înscrie de două ori şi să ducă scorul la 3-1 pentru LA Galaxy. S-a terminat 3-2 după ce Carlos Vela a reuşit dubla, în minutul 90+7.

Primul gol marcat de Zlatan a fost o adevărată bijuterie. A săltat balonul peste doi apărători de la LAFC, după care a trimis cu exteriorul la colţul scurt. Al doilea gol a fost marcat cu o lovitură de cap, după ce Zlatan s-a înălţat superb în careul advers. Ultima reuşita a fost o " rachetă" expediată la colţul scurt, la care portarul advers n-a avut ce face.

A fost a patra confruntare din istorie dintre LA Galaxy şi LAFC, iar echipa lui Zlatan sau zLAtan are două victorii la activ. Celelalte două partide s-au încheiat la egalitate. Pentru Zlatan Ibrahimovic acesta este al doilea hat-trick reuşit în MLS. Zlatan Ibrahimovic şi Didier Drogba sunt singurii fotbalişti trecuţi de 35 de ani care au reuşit hat-trick-uri în campionatul din America de Nord.

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.