Jump to content

Zlatan Ibrahimovic îi ia peste picior pe americani. Primeşte 7 miloane de dolari pe an, dar nu-i pasă


cedrykk
 Share

Recommended Posts

Zlatan Ibrahimovic (37 de ani) a plecat în campionatul din SUA în urmă cu un an şi a apucat să-şi facă o opinie clară cu privire la nivelul echipelor şi jucătorilor de acolo. Suedezul a acordat recent un interviu, celor de la ESPN, şi şi-a permis să facă o comparaţie între MLS şi campionatele din Europa în care a jucat. Ibrahimovic spune că diferenţa e una uriaşă.

“Sincer, MLS nu este la nivelul Europei. Înainte, jucam cu fotbalişti fie de nivelul meu fie apropiaţi de nivelul meu, ceea ce face ca legăturile din joc să fie mai uşoare. Aici, sunt ca un Ferrari printre Fiat-uri”, a spus fotbalistul, potrivit ESPN. Zlatan Ibrahimovic evoluează din martie 2018 la formaţie din MLS. În sezonul 2019, atacantul a evoluat în 16 partide, reuşind 13 goluri.

7.2 milioane de dolari e salariul lui Ibrahimovic la LA Galaxy.

Crescut la Malmo, suedezul a făcut pasul în Olanda în 2001, la Ajax, pentru aproximativ 8 milioane de euro. Zlatan a înscris 48 de goluri în 110 meciuri, obţinând două titluri, o Cupă şi două Supercupe ale Olandei. Ulterior, Ibrahimovic a făcut pasul în aproape toate campionatele mari ale Europei, jucând pentru Juventus, Inter Milano, FC Barcelona, AC Milan, PSG şi Manchester United.

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.