Jump to content

Maurizio Sarri e îngrijorat în faţa primei partide pe banca lui Juventus: "Mă aştept la un meci urât" + ce spune despre noua achiziţie, De Ligt: "Nu s-a antrenat cu noi"


cedrykk
 Share

Recommended Posts

Juventus se pregăteşte de primul meci al sezonului. Campioana Italiei o va întâlni duminică, 21 iulie, pe finalista Ligii Campionilor, Tottenham, în cadrul turneului din Singapore, International Champions Cup.

Înaintea partidei amicale, noul tehnician al torinezilor, Maurizio Sarri, a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit despre cele mai "fierbinţi" subiecte pentru susţinătorii lui Juventus şi nu numai: fundaşul Matthijs De Ligt, Cristiano Ronaldo şi Gonzalo Higuain.

"Va juca o parte din meci, nu s-a antrenat cu noi, dar trebuie să joace împreună cu băieţii câteva minute. Doar o bucată de timp, nu foarte lungă", a explicat antrenorul italian, care a continuat discursul vorbind despre Higuain şi noul lui tricou cu numărul 21: "Eu lucrez cu jucătorii pe care clubul îmi pune la dispoziţie. În acest moment Gonzalo este în lotul meu aşa că îl consider 100% în programul nostru. Dacă societate va lua alte decizii în viitor, mă voi adapta".

Maurizio Sarri nu a scăpat de întrebările despre Cristiano Ronaldo.

"A câştigat totul jucând pe partea stângă. El poate evolua pe orice poziţie, dar prima intenţie va fi să joace pe postul lui care l-a consacrat", a mai spus Sarri.

Antrenorul lui Juventus a precizat care sunt cele două concepte ale sale: distracţie şi atitudine.

"Eu vreau să jucăm un anumit tip de fotbal, vreau să mă distrez şi cred că cine se simte bine poate să dea şi mai mult. Începând de mâine voi încerca eu să mă adaptez cu jucătorii, este corect ca aptitudinile lor să crească şi mai mult.

Împotriva lui Tottenham mă aştept la un meci urât, în condiţii meteo dificile, contra unei echipe care este mai în faţă cu pregătirea fizică şi cunoaşte tactica, pentru că lucrează de cinci ani cu Pochettino", a dezvăluit Maurizio Sarri.

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.