Jump to content

Vlad Dragomir şi-a găsit echipă. Este dorit de clubul din Serie A, care l-a mai vrut şi în iarnă


cedrykk
 Share

Recommended Posts

Campionatul Europeana U21 a deschis porţile pentru tricolorii lui Rădoi. Mijlocaşul de 20 de ani, Vlad Dragomir, ar putea face şi el un pas important în cariera sa.

Născut în Timişoara, în aprilie 1999, jucătorul, care în sezonul trecut a evoluat în Serie B din Italia, la echipa Perugia, este dorit de formaţia din prima ligă din Peninsulă, Cagliari. Jurnaliştii de la tuttomercatoweb.com scriu că internaţionalul român, care "nu a fost la fel de monitorizat ca alţi jucători, dar care are printre multe altele talent" este pe lista preşedintelului Tomasso Giulini şi directorului sportiv Marcelo Carli.

Alături de Vlad Dragomir, la Cagliari ar mai putea ajunge şi alţi doi mijlocaşi: croatul Marko Rog (24 de ani) şi uruguayanul Nahitan Nandez (23 de ani).

Potrivit sursei citate, echipa Cagliari vrea să formeze un lot de jucători tineri, iar concepţia conducerii este că la baza unei evoluţii bune stau fotbaliştii de la mijlocul terenului.

"Contele Dragomir creează mereu panică. Copilul are un talent natural şi, dacă munceşte mai mult tactic, poate fi un jucător cu adevărat devastator. "Mănâncă" gleznele adversarilor şi scoate din picioarele lor multe mingi. Când are ocazia să lovească, ar trebui să fie mai rece şi mai precis, dar este totuşi un "99" şi ceea ce face el este deja apreciat", au scris jurnaliştii italieni în iarnă, atunci când s-a vorbit despre interesul echipei Cagliari pentru mijlocaşul român. 

În sezonul trecut, Vlad Dragomir a evoluat în 31 de meciuri pentru Perugia, club care a terminat pe locul 8 în Serie B.

Mijlocaşul a început să joace fotbal la ACS Poli Timişoara, iar în 2015 a fost cumpărat de Arsenal, pentru 100.000 de euro, şi a jucat pentru echipele Under 18 şi Under 23 ale "tunarilor" înainte de a fi cedat în vară lui 2018 la Perugia.

Dragomir a jucat pentru naţionalele Under 17, Under 19 şi Under 21 ale României.

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.