Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Prima reacţie a lui De Jong după ce De Ligt a ales Juventus + cine e catalanul care îl susţine pe mijlocaş: "El mă ajută cu spaniola"


cedrykk
 Share

Recommended Posts

Frenkie De Jong a vorbit pentru prima dată despre transferul fostului său coleg de la Ajax Amsterdam, Matthijs De Ligt, la Juventus.

Mijlocaşul în vârstă de 22 de ani a dezvăluit de când a ajuns la Barcelona că i-ar plăcea să joace şi în sezoanele următoare alături de fundaşul olandez. Deşi gruparea catalană a încercat să îl cumpere pe De Ligt de la echipa din Amsterdam, jucătorul în vârstă de 19 ani a ales-o pe Juventus.

"Nu sunt dezamăgit de el. Mi-ar fi făcut plăcere să vină la Barcelona, dar este o decizie pe care a luat-o cu familia lui, cu agenţii şi cu iubita lui. Aş fi vrut să vină, dar şi Juventus este o echipă bună pentru el", a spus De Jong, potrivit sport.es.

Juventus a plătit 75 de milioane de euro pe De Ligt, care va încasa un salariu anual de 12 milioane de euro, conform Marca.

De Jong a vorbit şi despre rolul pe care ar vrea să-l aibă la Barcelona.

"Voi avea o concurenţă mare, dar vreau să demonstrez la antrenamente că pot să fiu titular. Vreau să fiu jucător-cheie pentru Barcelona", a spus mijlocaşul, care a vorbit şi despre jucătorul din lotul grupării blaugrana care îi este cel mai aproape:

"Toţi jucătorii sunt foarte deschişi, dar dacă trebuie să menţionez pe cineva special atunci aş spune despre Busquets. El mi-a vorbit mult, mă ajută cu spaniola şi îmi spune lucruri despre oraş. Dar nu numai el, toţi colegii mă ajută". 

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.