Jump to content

Cele mai noi detalii de dupa fuziune aici

cedryk public enemy

Prima reacţie a lui De Jong după ce De Ligt a ales Juventus + cine e catalanul care îl susţine pe mijlocaş: "El mă ajută cu spaniola"

Recommended Posts

Frenkie De Jong a vorbit pentru prima dată despre transferul fostului său coleg de la Ajax Amsterdam, Matthijs De Ligt, la Juventus.

Mijlocaşul în vârstă de 22 de ani a dezvăluit de când a ajuns la Barcelona că i-ar plăcea să joace şi în sezoanele următoare alături de fundaşul olandez. Deşi gruparea catalană a încercat să îl cumpere pe De Ligt de la echipa din Amsterdam, jucătorul în vârstă de 19 ani a ales-o pe Juventus.

"Nu sunt dezamăgit de el. Mi-ar fi făcut plăcere să vină la Barcelona, dar este o decizie pe care a luat-o cu familia lui, cu agenţii şi cu iubita lui. Aş fi vrut să vină, dar şi Juventus este o echipă bună pentru el", a spus De Jong, potrivit sport.es.

Juventus a plătit 75 de milioane de euro pe De Ligt, care va încasa un salariu anual de 12 milioane de euro, conform Marca.

De Jong a vorbit şi despre rolul pe care ar vrea să-l aibă la Barcelona.

"Voi avea o concurenţă mare, dar vreau să demonstrez la antrenamente că pot să fiu titular. Vreau să fiu jucător-cheie pentru Barcelona", a spus mijlocaşul, care a vorbit şi despre jucătorul din lotul grupării blaugrana care îi este cel mai aproape:

"Toţi jucătorii sunt foarte deschişi, dar dacă trebuie să menţionez pe cineva special atunci aş spune despre Busquets. El mi-a vorbit mult, mă ajută cu spaniola şi îmi spune lucruri despre oraş. Dar nu numai el, toţi colegii mă ajută". 

sursa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.