Jump to content

Cele mai noi detalii de dupa fuziune aici

cedryk public enemy

Un vehicul autonom fără șofer a lovit un pieton în Viena: autoritățile au oprit testele până la finalizarea anchetei

Recommended Posts

Un vehicul autonom fără șofer a lovit și a rănit ușor un pieton în timpul unui test desfășurat în Viena. Autoritățile austriece au decis oprirea testelor până la finalizarea anchetei.

 

Mașinile complet autonome au primit încă o lovitură de imagine, după un incident nefericit în capitala Austriei.

Un vehicul al companiei franceze Navya SAS (foto) – autonom și fără șofer la bord – a lovit un pieton în cadrul unui test desfășurat în Viena, conform presei locale.

Din fericire, femeia în vârstă de 30 de ani a suferit doar răni ușoare. Vehiculul avea o viteză de 12 km/h și nu avea un șofer la bord așa cum era obligatoriu, potrivit primelor informații.

Autoritățile austriece au oprit testele cu vehicule autonome până la finalizarea anchetei. Orașul începuse un program de testare cu două vehicule autonome în data de 6 iunie.

 

sursa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Citez din Regulament:

  • Fiecare articol trebuie sa contina fotografiile necesare pe care le gasiti din "Sursa", nerespectarea regulii aduce la sancţionarea voastră cu avertisment verbal.

De aceasta data vei primi doar un Avertisment Verbal, mai atent data viitoare.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.