Jump to content

Au spart banca! O echipă din Premier League a realizat cel mai scump transfer din istoria sa: un brazilian din Bundesliga a aterizat în Regat


cedrykk
 Share

Recommended Posts

Brazilianul Joelinton Cassio Apolinario de Lire (22 de ani) a semnat, marţi, un contract valabil pe următoarele şase sezoane cu Newcastle. Atacantul a devenit cel mai scump transfer din istoria clubului englez.

Conform BBC, Newcastle a plătit 40 de milioane de lire sterline celor de la Hoffenheim pentru a-l aduce pe Joelinton. Sud-americanul va purta tricoul cu numărul 9 şi ar putea debuta pentru noua sa echipă sâmbătă, în amicalul cu Preston North End.

"Sunt foarte fericit să mă aflu aici. Ştiu că s-a făcut o investiţie masivă pentru mine, iar asta vine cu o responsabilitate uriaşă. Sunt foarte motivat şi sper să întorc această încredere pe teren", a declarat Joelinton, potrivit site-ului oficial al lui Newcastle.

 

Joelinton şi-a început cariera la Recife, în ţara natală, iar în 2015 a ajuns în Bundesliga, la Hoffenheim. Un an mai târziu, nemţii l-au împrumutat pentru două sezoane la Rapid Viena, în Austria. La întoarcerea în Germania, sezonul trecut, brazilianul a evoluat în 35 de partide pentru Hoffenheim, reuşind 11 goluri şi nouă pase decisive.

Joelinton este primul transfer al verii pentru Newcastle, club de la care au plecat Ayoze Perez şi Joselu, la Leicester, respectiv Alaves.

În această vară, Newcastle a schimbat şi antrenorul. În locul lui Rafael Benitez, plecat în China, pe banca tehnică a sosit Steve Bruce.

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.