Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Antifrauda, în forță în prima parte a anului 2019. Numărul controalelor a crescut cu 60%


uS DeviL
 Share

Recommended Posts

Antifrauda, in forta in prima parte a anului 2019. Numarul controalelor a crescut cu 60%

 

Antifrauda, in forta in prima parte a anului 2019. Numarul controalelor a crescut cu 60%

 

 

 

Numarul controalelor facute de inspectorii de la Antifrauda a crescut cu aproape 60% in prima parte a anului 2019 fata de anii precedenti, cand au fost inregistrate procente pana in 30%. Aceasta dorinta acuta porneste din faptul ca statul are nevoie de mai multi bani la buget.

 

Mai mult de atat, MFP (Ministerul Finantelor Publice) are in plan desfiintarea Directiei Generale de Antifrauda Fiscala si reorganizarea Fiscului. Planul inca nu a fost pus concret in aplicare, insa Antifrauda pare sa lucreze intens pentru a-si salva imaginea patata din ultimii ani. In prezent, tara noastra se confrunta cu o frauda de amploare.

 

Mai mult de atat, numarul de amenzi a crescut cu 68%, iar valoarea amenzilor a crescut cu 135%, ajungand la 28,7 milioane lei, potrivit hotnews.

 

Si valoarea bunurilor confiscate a crescut cu peste 300%, la 56,7 milioane lei.

 

Numarul de inspectii fiscale a scazut cu 4,3%, in perioada ianuarie-martie 2019, la 10.056. Iar obligatiile suplimentare stabilite au crescut la 1,42 miliarde lei, cu aproape 19% mai mici. De asemenea, au fost 277 de sesizari penale. Fiind multe controale facute de Antifrauda, a scazut si numarul inspectiilor fiscale.

 

Sursa: CLICK

 

Edited by uS DeviL
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.