Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Tăriceanu este candidatul ALDE pentru prezidenţiale


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

12744044?author=GRIGORE+POPESCU+%2F+AGERPRES+FOTO

 

 

 

 

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunţat miercuri că a fost confirmat de conducerea formaţiunii drept candidat al partidului la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an.

 

"Am avut o lungă discuţie cu colegii mei, o lungă dezbatere, în care le-am prezentat câteva dintre consideraţiile care au stat la baza deciziei de a mă înscrie în această cursă electorală. Le mulţumesc foarte mult colegilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o. Acest lucru implică din partea mea o uriaşă responsabilitate faţă de ei, dar şi faţă de cei care îşi pun speranţe în candidatura mea, mă refer la cei care nu sunt membri ALDE, ci care sunt simpatizanţi şi care cred că o astfel de candidatură este o soluţie bună pentru viitorul României", a afirmat Tăriceanu, într-o conferinţă de presă.

 

 

SURSE: AGERPRESDigi24EurActivHotNewsRealitateaRadio Europa LiberăRepublicaziarmm.roŞtiri de ClujBizidayJurnal BihoreanOrangestiripesurse.rotimponline.rog4media.roTVRActive NewseBihoreanulTurnul SfatuluiProTVAgoranewmoney.roQ MagazineRevista 22Special AradTribunaRadio România ActualităţiImpactReplicaarenaZiarul de Iaşi.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.