Jump to content

Real Madrid a mai scăpat de un jucător! Zidane l-a trimis în Premier League


cedrykk
 Share

Recommended Posts

Real Madrid a anunţat oficial, joi, împrumutul mijlocaşului Dani Ceballos (22 de ani) la Arsenal Londra. Ceballos va evolua în tricoul londonezilor pentru sezonul 2019/2020.

Ceballos a ajuns la Real Madrid în 2017, fiind transferat de la Betis Sevilla, în schimbul a 16.5 milioane de euro. Ceballos n-a primit foarte multe şanse la Real Madrid, iar acum va avea ocazia de a juca pentru Arsenal. Zinedine Zidane a fost criticat în nenumărate rânduri pentru că n-a mizat mai mult pe Ceballos.

 

Ceballos e cotat la 30 de milioane de euro şi mai are contract cu Real Madrid până în 2022. Ceballos a cucerit în această vară Campionatul European U21, alături de naţionala Spaniei. Ceballos are la activ şi şase jocuri în tricoul naţionalei de seniori, pentru care a şi marcat un gol.

În această vară, Real Madrid s-a mai despărţit de Mateo Kovacic (la Chelsea), Marcos Llorente (Atletico de Madrid), Raul de Tomas (Benfica), Theo Hernandez (AC Milan), respectiv i-a cedat sub formă de împrumut pe Martin Odegaard (Real Sociedad), Jorge de Frutos (Real Valladolid), Sergio Reguilon (Sevilla) şi Luca Zidane (Racing).

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.