Jump to content

Uşă închisă pentru Coutinho! Clubul care l-ar fi putut scăpa de "coşmarul" de la Barcelona tocmai i-a spus "nu" răspicat


cedrykk
 Share

Recommended Posts

Philippe Coutinho (27 de ani) nu mai e dorit la Barcelona, care încearcă să facă bani pentru transferul lui Neymar (27 de ani) de la PSG, dar unul dintre cluburile unde ar fi putut ajunge "magicianul" brazilian i-a închis uşa. Este vorba despre Liverpool, chiar echipa de unde a fost cumpărat, pentru care efortul financiar al readucerii sale pe Anfield ar fi prea mare.

Barcelona a plătit 120 de milioane pentru transferul lui Coutinho, plus alte 40 drept bonusuri, dar vrea să scape acum de el. Brazilianul n-a convins, iar acum, odată cu ivirea oportunităţii de a-l readuce pe Neymar pe Camp Nou, catalanii încearcă să facă rost de bani. Liverpool, unul dintre cluburile care l-ar fi putut lua pe Coutinho, a anunţat că nu e gata să facă acest pas, chiar prin vocea antrenorului Jurgen Klopp.
"Ar fi un transfer pe bani foarte, foarte, foarte, foarte mulţi şi nu putem face asta în acest an!", a spus Jurgen Klopp, citat de jurnaliştii de la ESPN. Astfel, neamţul i-a închis uşa unei reveniri pe Anfield celui pe care a încercat cu tot dinadinsul să-l facă pe brazilian să nu plece de la Liverpool la începutul lui 2018.
Cotat la 90 de milioane de euro de Transfermarkt, Coutinho a strâns 76 de meciuri, 21 de goluri şi 11 pase decisive de la venirea sa pe Camp Nou. La Barcelona, brazilianul a câştigat două titluri de campion, o Cupă a Regelui şi a două Supercupe ale Spaniei.

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.