Jump to content

Noi probleme medicale pentru FCSB. Un om de bază a revenit în ţară cu cu piciorul bandajat


cedrykk
 Share

Recommended Posts

FCSB este cu un pas şi jumătate calificată în turul 3 preliminar al Europa League. Cel puţin asta susţine Florin Tănase, după victoria cu 3-0 obţinută pe terenul formaţiei Alashkert, în meciul tur din dubla cu armenii.

"99% suntem calificaţi. Îmi doresc Mlada Boleslav în următorul tur, e o deplasare mai scurtă. Avem un lot subţire ca să jucăm din trei în trei zile, dar ne vom mobiliza şi cred că avem şanse să ne calificăm în grupe”, a spus Florin Tănase la Pro X, la finalul meciului.

Victoria roş-albaştrilor a adus şi o accidentare în lotul pregătit de Bogdan Andone. Vicecampioana României s-a întors de la Erevan vineri dimineaţa, 26 iulie, iar mijlocaşul în vârstă de 22 de ani, Dragoş Nedelcu, a apărut la aeroportul Henri Coandă din Bucureşti cu piciorul drept bandajat.

 

Plecarea în Armenia a fost dificilă şi obositoare. Charter-ul care urma să îi ducă pe "roş-albştri" în Erevan a avut o întârziere de cinci ore, moment obositor pentru jucătorii FCSB-ului.

"Am făcut o primă repriză foarte slabă. Eu zic că din cauza oboselii s-a întâmplat acest lucru. Am stat mult în aeroport. E bine că am înscris în repriza secundă. Pe dânsul (n.r. Bogdan Andone) poate l-a ajutat aşteptarea în aeroport, dar pe noi noi. A fost foarte obositor", s-a plâns Florin Tănase.

Partida retur, FCSB - Alashkert, din turul 2 preliminar al Europa League va avea loc pe 1 august de la ora 21:30.

Dacă formaţia pregătită de Bogdan Andone va ieşi învingătoare din manşa dublă cu Alashkert, o va întâlni pe câştigătoarea dintre Mlada Boleslav şi Ordabasy Shymkent, terminată în tur 1-1.

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.