Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Presa din Belgia a criticat Gent după victoria cu Viitorul, scor 6-3. Ce scriu jurnaliştii străini


cedrykk
 Share

Recommended Posts

FC Viitorul a cedat categoric în Belgia, scor 6-3, în faţa lui Gent, dar presa din Belgia e de părere că echipa lui Hagi poate întoarce rezultatul. Jurnaliştii belgieni spun că defensiva lui Gent a dezamăgit, iar Viitorul poate spera la un retur perfect.

Site-ul VoetbalNieuws a analizat la rece desfăşurarea partidei din turul secund al Europa League: "Gent a fost prima echipă din Belgia care a evoluat în acest sezon din cupele europene, după ce Mechelen a fost exclusă din Europa League. FC Viitorul, echipă din România, a fost măcelărită de Gent. Antrenorul Jess Thorup nu s-a putut baza pe câţiva jucători de bază, cum ar fi Depoitre sau nou-venitul Ngadeu, însă restul băieţilor s-au ocupat de acest joc.

La 6-1, românii păreau complet devastaţi, însă au reuşit să mai înscrie două goluri, prin Ţîru. În ciuda acestui succes convingător, Gent nu pare o echipă atât de solidă şi în apărare. Totul se va decide în retur", au scris jurnaliştii belgieni.

Gent – Viitorul 6-3 (Asare 4, Dejaegere 13, Kubo 35, 45, Yaremchuk 43-pen., 50 / Mladen 21, Ţîru 56, 61)

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.