Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

U Craiova nu i-a speriat pe maghiari. Un fotbalist de la Honved, despre cât de slabi au fost oltenii: "Craiova nu a fost mai puternică decât Zalgiris. Echipa din Lituania a combinat mai bine"


cedrykk
 Share

Recommended Posts

Un fotbalist din echipa lui Honved nu a fost impresionat de U Craiova şi a asemănat-o cu Zalgiris, echipă eliminată de maghiari în turul 1 preliminar al Europa League. După ce s-a gândit mai bine, jucătorul gazdelor a susţinut că lituanienii au fost superiori Craiovei la un capitol. 

Honved şi U Craiova au remizat, scor 0-0, la Gyor, în prima manşă a turului 2 preliminar Europa League. Oltenii au acum prima şansă în faţa fanilor, joi, 1 august. Prestaţia echipei lui Corneliu Papură, în Ungaria, nu a convins. 

“Cred că putem fi mulţumiţi cu prestaţia noastră. Cu siguranţă, e bine că nu am primit gol acasă. Totuşi, ar fi fost bine să câştigăm. Sincer, nu am simţit că U Craiova a fost mai puternică decât Zalgiris. Mai mult, echipa din Lituania a combinat mai bine.

Cred că ar fi o greşeală să mergem acolo pentru un egal cu goluri, dar am fi fericiţi şi aşa. Dacă vom aborda în acest mod meciul, va fi o problemă, aşa că vrem să câştigăm”, a declarat Dániel Gazdag

Fotbalistul Banó-Szabó a oferit şi el o reacţie: „Am terminat un meci greu, dur. Cred că am controlat prima parte a jocului, în a doua repriză ne-am blocat când adversarii controlau meciul, dar la final i-am împins în terenul lor. Din păcate, nu am marcat, dar am făcut un joc bun”.

Honved - U Craiova 0-0

sursa

 

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.