Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Daniele De Rossi a fost prezentat la noua sa echipă


cedrykk
 Share

Recommended Posts

Plecarea lui Daniele De Rossi de la AS Roma la finalul sezonului nu a însemnat şi încheierea carierei jucătorului în vârstă de 36 de ani. Mijlocaşul italian a semnat cu gruparea din Argentina, Boca Juniors.

"Este o mândrie foarte mare, atât pentru mine, cât şi pentru club, să avem în lot un campion mondial care a spus că vrea să-şi încheie cariera aici", a spus Daniel Angelici, preşedintele celor de la Boca Juniors, care a completat: "În plus, este foarte bine pentru fotbalul argentinian să avem un astfel de jucător".

 

Mijlocaşul a evoluat timp de 18 ani la clubul AS Roma, perioada 2001 - 2019, şi a jucat 459 de meciuri în Serie A, marcând de 43 de ori. Potrivit presei internaţionale, după despărţirea de formaţia giallorossa jucătorul în vârstă de 36 de ani a mai avut oferte de la formaţii precum Sampdoria, Fiorentina, AC Milan şi Bologna, dar şi de la cluburi din MLS, înainte de a semna cu Boca.

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.