Jump to content

Afacere de senzaţie pusă la cale de Juventus! Dybala e trimis în schimbul atacantului de 75 de milioane de euro


cedrykk
 Share

Recommended Posts

Juventus mai vrea să dea o lovitură pe piaţa transferurilor. Îl vrea pe Romelu Lukaku (26 de ani) de la Manchester United, dar nu oferă bani pentru mutare, ci îl propune la schimb pe Paulo Dybala (25 de ani). Afacerea ar putea fi una interesantă şi pentru englezi, anunţă jurnaliştii britanici, după ce discuţiile cu Inter pentru transferul atacantului au intrat în impas, din cauza sumei de transfer.

Potrivit Corriere dello Sport, sumele diferă. Inter era gata să ofere până la 60 de milioane de euro + bonusuri, în timp ce Manchester United nu îl cedează pentru mai puţin de 85 de milioane de euro. "E un lucru bun că Antonio Conte a mers la Inter, pentru mine este cel mai bun antrenor din lume. Ştiu că va fi o vară lungă şi agitată, trebuie să aştept, însă am luat deja decizia, pe care nu o pot comunica însă public din respect pentru contractul pe care îl mai am cu Manchester United", spunea Lukaku după ce Conte a fost numit antrenorul Interului. Doar că acum situaţia s-a schimbat, iar atacantul belgian poate ajunge la Juventus. O astfel de mutare l-ar putea face şi pe el să-şi schimbe discursul, cu Juventus având şanse foarte mari să-şi treacă în C.V. trofeul Ligii Campionilor şi titlul în Italia.

Rupel Boom, KFC Wintam, Lierse SK şi Anderlecht sunt cluburile pe la care a trecut belgianul în perioada junioratului. Acesta a plecat din Belgia la Chelsea în 2011, pentru 15 milioane de euro, iar în cariera sa a mai trecut pe la West Brom şi Everton. 15 goluri şi patru pase decisive în 45 de partide sunt cifrele lui Lukaku în sezonul trecut la Manchester United, în toate competiţiile.

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.