Jump to content

Umilinţă supremă pentru Real Madrid! Los Blancos au fost „demolaţi” de Atletico Madrid într-un meci la New York. Au luat cinci goluri până în minutul 45, dar trupa lui Simeone nu s-a oprit aici


cedrykk
 Share

Recommended Posts

Real Madrid a fost învinsă de Atletoco Madrid cu 7-3 într-un meci amical în cadrul turneului de vară International Champions Cup, care a avut loc la MetLife Stadium (New Jersey). Trupa lui Simeone a deschis scorul chiar din minutul 1, iar până la pauză a reuşit să marcheze nu mai puţin de 5 goluri!

După 28 de minute, Atletico avea deja 4-0, cu o dublă marca Diego Costa. Atacantul a realizat tripa până la pauză, iar până la eliminarea din minutul 65 a reuşit să mai înscrie o dată.

Real Madrid a început cu un prim „11” aproape de formula standard, cu noile achiziţii Hazard şi Jovic, cu Ramos, Courtois, Modric, Kroos, Isco şi Vinicius.

Pe lângă cele patru goluri ale lui Diego Costa, Atletico a mai marcat prin Joao Felix, jucătorul de peste 120 de milioane de euro transferat de la Benfica Lisabona, care a dat şi două pase de gol, Correa şi Vitolo. Pentru Real Madrid au marcat Nacho, când scorul era deja 6-0, Benzema şi Sanchez, care au redus din diferenţă la 7-1.

Zidane are serioase semne de îngrijorare, pentru că Real Madrid nu a câştigat încă niciun meci în această vară. A pierdut şi cu Bayern cu 3-1, iar cu Arsenal a terminat la egalitate în 90 de minute, scor 2-2.

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.