Jump to content

235 de milioane de euro de euro pentru două transferuri "galactice"! Pogba, cap de listă la Real Madrid


cedrykk
 Share

Recommended Posts

Real Madrid pregăteşte încă un transfer pe bani mulţi, după o vară şi aşa agitată pe piaţa de mercato. După ce i-a luat pe Eden Hazard sau Luka Jovic, acum echipa lui Florentino Perez îl vrea cu orice preţ pe Paul Pogba (26 de ani), francezul care a declarat că e visul său să joace pe "Santiago Bernabeu", şi e gata să ofere o sumă astronomică.

Englezii au anunţat că Real Madrid va face o ofertă de 160 de milioane de euro pentru transferul lui Pogba, cel care a devenit, în 2016, când a fost cumpărat de Manchester United de la Juventus cu 105 milioane de euro, cel mai scump fotbalist din istorie la momentul respsectiv. Suma ar putea fi pe placul "Diavolilor roşii", având în vedere că trupa de pe Old Trafford a solicitat peste 150 de milioane de euro pentru a fi de acord să-l lase să plece pe starul francez.

În plus, englezii mai notează faptul că transferul ar trebui să se realizeze în următoarele 10 zile. După această perioadă se va închide "fereastra" de transferuri în Premier League. În cazul în care îl vor ceda pe Pogba, Manchester United are pregătită o înţelegere cu Lazio pentru transferul lui Sergej Milinkovic-Savic (23 de ani), pentru care e gata să achite 75 de milioane de euro.

Eden Hazard (Chelsea, 100 de milioane de euro), Luka Jovic (Eintracht, 60 de milioane de euro), Eder Militao (Porto, 50 de milioane de euro), Ferland Mendy (Lyon, 48 de milioane de euro) şi Rodrygo Goes (Santos, 45 de milioane de euro) sunt transferurile reuşite de Real Madrid în această vară, în care "Galacticii" încearcă un refresh al lotului.

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.