Jump to content

Un nou scandal uriaş, cu Cristiano Ronaldo în prim-plan. Portughezul i-a înfuriat teribil pe fanii sud-coreeni după ultimul meci al lui Juventus


cedrykk
 Share

Recommended Posts

Fanii fotbalului din Coreea de Sud au fost nemulţumiţi de faptul că, vineri, în timpul meciului dintre K-League Stars şi Juventus Torino, scor 3-3, Cristiano Ronaldo nu a intrat deloc pe teren.

Reprezentaţii unei firme de avocatură au declarat luni, conform DailyMail, că peste 2.000 de sud-coreeni au dat în judecată agenţia care a organizat partida amicală pentru că superstarul portughez, Cristiano Ronaldo, nu a intrat deloc în teren.

Potrivit aceleiaşi surse, contractul îl obliga pe Ronaldo să joace cel puţin 45 de minute, fapt care a atras peste 65 de mii de spectatori, biletele epuizându-se la aproximativ două ore după ce au fost puse în vânzare. Cele mai ieftine bilete la partida dintre Juventus şi K-League Stars au costat 25 de dolari, în timp ce cele mai scumpe bilete au fost 338 de dolari.

Robin Zhang, preşedintele The Festa, agenţia care a organizat amicalul, a declarat, pentru SBS, că i s-a adresat în legătură cu acest lucru vicepreşedintelui Juventus, Pavel Nedved, în timpul meciului, acesta răspunzându-i: ”Şi eu sper să joace Ronaldo, dar el spune că nu vrea. Îmi pare rău, nu pot face nimic”.

”A trădat 60.000 de spectatori şi ne-a înjosit. Nu mai sunt un fan Ronaldo”, a scris, pe Instagram, un spectator al amicalului dintre Juventus şi K-League Stars.

Supăraţi că idolul lor nu apare pe teren, cei 65 de mii de sud-coreeni au strigat, în timpul meciului, numele lui Lionel Messi.

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.